Vintage

Vintage pastel flowers vase-diy | Enigheid

Vintage pastel flowers vase-diy | Enigheid

Just some images from my home. I am a hoarder, I must admit. Lately I love vintage glass, brass and other shiny things. The pink and silver-coloured vase I made myself, from some thermos flasks. I’ll show you the DIY in a later post.

Green bottle-vase: Klaas Kuiken | Leather bag

Vintage pastel Klaas Kuiken | Enigheid

Vintage marble grey leather bag| Enigheid

Vintage candleholders marble | Enigheid

Wat simpele foto’s uit mijn huis. Ik ben een verzamelaar, ik moet toegeven dat die verzameldrift soms extreme vormen aanneemt. De laatste tijd hou ik nogal van vintage glas, messing en andere glimmende dingen. De roze en zilvergekeurde vaas maakte ik zelf, van een aantal oude thermoskannen. Ik zal binnenkort een post plaatsen met de DIY.

Groene bottle-vaas: Klaas Kuiken | Leren tas

Vintage candleholders pastel Klaas Kuiken | Enigheid

Vintage marble, leather bag | Enigheid

3 comments
  1. Liefde voor de tas en heel benieuwd naar hoe je de vaas zo gekregen hebt <3

  2. Ik blijf het een geniaal idee vinden van die thermoskannen. Beetje jammer dat ik een paar van die oude krengen weggegooid heb 😉

  3. Leuke afwisseling van verschillende materialen en kleuren! Bij mij wordt dat al snel een zooitje maar bij jou straalt het heel veel rust uit zonder saai te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.