Kitchen Rituals

Rituals, American Kitchen | Enigheid

Rituals, American Kitchen, Tom Dixon | Enigheid

One of the perks of having a blog is the gifts that I receive. These hand and dish wash bottles from Dutch brand Rituals are from the Ritual of Sakura collection. You know me by now: I didn’t choose these because of how they smell, but because of the way I thought the pink would complement our kitchen. Yes, I am an interior addict and damn proud of it. My heart jumps when the bottles, jars and dishwashing brush on my sink are a match. Thankfully they smell divine too. But don’t all their products smell amazing?

The Rituals shower foams are always on my birthday wishlist, but I rarely allow myself to splurge on luxury items when it comes to cleaning products. I do have to admit, it feels luxurious to do the dishes with these soaps. A good remember to pamper myself some more.

Rituals, American Kitchen | Enigheid

Moon mirror, Ed Carpenter pigeon lamp | Enigheid

Rituals, American Kitchen | Enigheid

Een van de voordelen van het hebben van een blog is dat ik af en toe leuke cadeautjes krijg. Deze flessen handzeep en afwasmiddel zijn van het oerhollandse merk Rituals uit de Ritual of Sakura collectie. Jullie kennen me inmiddels: ik mocht kiezen en koos op kleur. De roze flessen leken me het mooist op mijn aanrecht. Yep, ik ben een sucker voor mooie verpakkingen en schaam me er niet voor. Mijn hart maakt een sprongetjes als de potjes, flesjes en zelfs de afwasborstel op mijn keukenblad bij elkaar passen. Gelukkig ruikt het ook lekker. Maar goed, geldt dat niet voor al hun producten?

Het doucheschuim van Rituals staat altijd op mijn verlanglijstje (en gelukkig krijg ik het ook vaak) maar ik gun het mezelf meestal niet om dure producten te kopen voor het huishouden. Terwijl ik toch moet toegeven: het voelt fijn om de vaat te doen met luxe zeep. Een goede reminder om toch eens wat vaker belachelijk dure dingen te kopen waar ik op mijn beurt weer belachelijk blij van word.

Rituals, American Kitchen | Enigheid

Rituals, American Kitchen | Enigheid

7 comments
  1. Belachelijk mooie keuken! Ik zou idd ook niet zo snel veel geld uitgeven aan mooie luxe schoonmaakspullen. Ik zag bij de biio super wel mooie handzeep. Als het dan op het aanrecht kan blijven staan dan wil ik het wel doen.

    1. Ik heb ook een zwak voor bio. Vooral als (ik denk dat) het aankomt op gezondheid geef ik wel weer grif geld uit.

  2. Ik heb van mijn neefje (hij is 1 dus eigenlijk gewoon van mijn zus) een Rituals kaars gekregen toen ik in het ziekenhuis lag. En woaaa, hij ruikt zo lekker! Ik had normaal wel eens een geurkaars maar dan altijd zo’n goedkope (je bent Nederlands of je bent het niet), maar ik wil nu dus echt niet meer anders! Hij brandt super lang en de geur blijft heerlijk hangen, maar niet lang en sterk dat het vervelend wordt. Goed lekker lang verhaal over een kaars bij een keuken blogpost. Ik vind het aanrechtblad echt ZO mooi! Sowieso de hele keuken natuurlijk, maar het aanrechtblad is echt ‘droolworthy’. X

    1. Kaarsen is ook een echt een investering ja! Al ben ik zo’n sneuerd die dan zo’n kaars nooit brandt. ????

  3. Oh wauw, dat aanrechtblad! Ik kan me wel goed voorstellen, dat je dan inderdaad wat voorzichtiger bent met het random neerzetten van items en alleen mooi matchende kiest hoor, wow!

    1. Dankje Eva! Goeie match hè?

  4. Ziet er heel mooi uit. Ik wou dat mijn keuken er zo uit zag! Alleen valt mijn oog dan op die tijger bovenop de kast… 😉 Maar gelukkig past die weer bij de bananen in de kom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.