16 reacties

  1. Eefje

    Het is een mooi plaatje, maar toch bah. Ik wil zon, en veel! En hoe het gaat, ik kan er eigenlijk geen woorden aan geven. De aarde blijft draaien en alles gaat door, dus ik tracht wat mee te doen, op een ander tempo dan normaal. Zoiets….

  2. Suzanne

    Tja, zo ziet het er nog mooi uit ook 🙂 Maar ik heb vakantie en wil lekker op mijn slippertjes lopen. Van ellende gaan we komende week wel werken (die week erna wordt het vast mooi weer) en dan plakken we daarna nog deze week eraan vast! Zomer in NL…jiehiaa!!

  3. Belinda

    En toch vind ik het wel mooi. Het doet me altijd denken aan mijn kampeervakanties als kind. Laarzen en regenjas aan en bij het minste beetje zon het zwembad in 😉

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>