Woonbeurs II

At the Woonbeurs (where we had a blast throwing confetti around), I really loved the house that magazine 101 Woonideeën decorated. It was filled with gorgeous colours, fun collections and pretty geometric patterns. The picture above shows the living room and on the last picture underneath, you see a kitchen-detail. The pretty vases on the left are made by Scholten and Baijings for Koninklijke Tichelaar, at the Gelderland-booth.

 

 

Wat ik erg gaaf vond op de Woonbeurs, was (naast het confetti strooien) het huis dat 101 Woonideeën heeft ingericht. Ze gebruikten prachtige kleuren, leuke verzamelingen en mooie geometrische patronen. Op de foto bovenaan zie je woonkamer en op de laatste foto hieronder een detail uit de keuken. Linksonder zie je vazen van Scholten and Baijings gemaakt voor Koninklijke Tichelaar, in de Gelderland-stand.

16 reacties

  1. Ingrid

    Bezoekje aan de WB zat er dit jaar niet in, maar gelukkig kan ik zo toch een beetje meekijken.
    Het 101 huis ziet er tof uit (de woonbladen huizen zijn altijd mijn favoriet) en ze zullen ongetwijfeld nog in de woonbladen zelf breed uitgemeten worden. Maar die confetti heb ik gemist 🙂 We hebben sinds gisteren wel een soort xl confetti muur, zo voelt het…

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>