Spoiled

I must admit I screamed a little when this package arrived (although the commercial bugs me big time). Zalando gave me the opportunity to choose something from their collection and I went for this beautiful thermos from Stelton and a Rie Elise Larsen tea towel. The thermos by Stelton was on my wishlist for a very long time, I think the design is gorgeous. I found one at a flea market a few weeks ago but my dad convinced me to passed it up, because we didn’t know whether it was broken or not. I regretted it sooo much, so I am extra happy to have one now.

And there was something in the package for you too! I have a Diamond tea towel by Rie Elise Larsen that I’m giving away to one of my readers. What you have to do to join is just leave a comment below.  The give-away is open to international readers and you can join until the 22th of April.

Ik moet toegeven dat ik een beetje gilde toen dit pakketje werd bezorgd (ook al vind ik de reclame vreselijk). Zalando gaf me de mogelijkheid om iets uit hun collectie te bestellen en ik koos deze prachtige thermoskan Stelton en een Rie Elise Larsen theedoek. De thermoskan stond al eeuwen op mijn verlanglijstje, ik vind het zo’n mooi ontwerp. Ik vond er een paar weken geleden een op een rommelmarkt, maar liet me door mijn vader overtuigen dat hij kapot was (we wisten niet hoe de deksel werkte). Ik had SPIJT toen ik thuis kwam, SPIJT. Dus ik ben extra blij dat ik er nu wel een heb.

En nog mooier: er zat ook iets in het pakketje voor jullie! Er zat een Diamond theedoek van Rie Elise Larsen in die ik weggeef aan een van mijn lezers. Om mee te doen hoef je alleen maar een reactie onder deze post achter te laten.  Je kan meedoen tot en met 22 april.

43 reacties

 1. blancouleur

  Ik wist ook niet dat dit bij Zarlando te koop was! Die thermoskan staat ook al een hele tijd op mijn verlanglijst. Wat is ie mooi hé!
  De theedoek vind ik ook heel mooi en doe daarom heel graag mee!

 2. natasja

  vorige week heeeeeeeel jou blog op 1 avond door gezwommen, wat een heerlijke smaak heb je! zelfs actief opzoek gegaan naar een setje zwaluwen van sass & belle om thuis ook zo een mooie display te maken 😉

  dus natuurlijk ben ik ook in voor de giveaway!

  groetjes van een copycat 😀

 3. Lisa

  Héja, die reclames zijn echt verschrrrrrrikkelijk!! Maar pakjes krijgen is natuurlijk altijd heel leuk 🙂
  Ik waag ook m’n kans voor die theedoek, al lijkt hij me veel te mooi om de vaat mee af te drogen!

 4. mireille

  Gaaf!
  Ik droom van mooie theedoeken.
  Helaas, wij zijn zo’n prachtige theedoek niet waard.
  Theedoeken zien er bij ons na twee weken uit of ze al jaren als dweil worden gebruikt.
  Zo jammer!
  🙁

 5. Essie

  Wat leuk dat je dan aan je lezers denkt! De theedoek zou een feestje zijn, wat is ie leuk! Geniet van je mooie nieuwe spullen en laat de thermoskan je lente versieren!

  Liefs es

 6. Marije

  Jouw post herinnerde me eraan dat ik ook zo’n mooie Stelton thermoskan heb die schandalig veel stof staat te vangen achterin de kast, tijd om hem een stukje naar voren te schuiven!
  En ik doe natuurlijk ook graag mee met je giveaway 🙂
  groetjes

 7. Marcha

  Najaaa, ik dacht dat ze alleen maar stomme woonspullen bij zalando hadden! (vooralsnog wel…last time I checked ;)) Je kan nooit genoeg mooie theedoeken hebben, dus je raadt het al; ik doe graag mee!
  Gave thermos ook! En wat lief dat je de theedoek voor ons mee bestelde 🙂

 8. Evyys

  Ik wist niet dat Zalando ook dat soort dingen verkocht. Binnenkort dus toch eens een kijkje nemen, zeker met zo’n leuke frisse theedoek in het assortiment. Ik doe graag mee met de give-away!

 9. Nienke

  Ben ik nog op tijd? 😉

  En tjemig, dan is het wel echt voorbestemd: die kan hoort gewoonweg bij jou in huis. En ik geef je gelijk in je liefde ervoor.

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>