Mariapaviljoen

Yesterday I had drinks at the Mariapaviljoen in Den Bosch, along with my T, Wendel and her T and a few other friends happened to be there too. The restaurant is situated in the old hospital in the city centre and opened about a week ago. Studio Boot is responsible for the design and interior. They used so many great hospital-attributes, it’s hilarious and gorgeous at the same time. Fun and inspiration on a Sunday afternoon.

Gister dronk ik wat bij Mariapaviljoen in Den Bosch, samen met mijn T, Wendel en haar T en een paar andere vrienden die er toevallig ook rondhingen. Het restaurant zit in het oude ziekenhuis in het centrum en is nu ruim een week open. Studio Boot is verantwoordelijk voor het design en de inrichting. Ze gebruikten zoveel gave ziekenhuisspullen, grappig en prachtig tegelijkertijd. Gezelligheid en inspiratie op de zondagmiddag.

20 reacties

 1. Judith

  Mooie foto’s Iris! Ik zag en hoorde er hier en daar al goede berichten over. Vroeger wat dit bij mij om de hoek, maar dat is al erg lang geleden 😉

 2. Merel

  Oooo, wat bijzonder! Hopelijk zijn de kamerschermen gauw met uitsterven bedreigd. Ik heb nog gewerkt op meerpersoons-zalen waar er inderdaad zulke schermen tussen de bedden stonden. Niks privacy… En die brancard, geweldig.

 3. Lotte

  Lijkt me een aparte ervaring, mocht ik eens in de buurt komen, dan ben ik zeker voornemens om er een kijkje te gaan nemen (en een hapje te eten uiteraard).

 4. Pingback: My CMS
 5. Pingback: » Feeling Flamingo
 6. Pingback: Cuando tu hogar se llena de flamencos. | REinventa12

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>