>Metamorfose

>

Toen ik een paar maanden geleden op een rommelmarkt was, stond daar een bruine bloempot. Ik hou van potten met een gezicht, maar de tekening erop vond ik afschuwelijk. De vrouw achter de kraam wilde ‘m met alle macht aan me verkopen. Toen ik zei dat ik bang was dat ik ruzie kreeg met mijn vriend als ik hem zou kopen, ging er nog wat van de prijs af en heb ik hem toch maar gekocht. Ik wist niet zeker of ik hem een andere kleur zou kunnen geven, maar toen ik zag dat het Mireille was gelukt, durfde ik het ook. Er zit een grijze primer op en de lippen heb ik gestift met nagellak. Ik ben er zo blij mee!

When I was at a fleamarket a few months ago, I saw a brown flowerpot. I like pots with faces, but the drawing on it wasn’t very attractive. The woman behind the stall wanted to sell it to me very badly. When I said I was afraid buying it would start an argument with my boyfriend, she sold it to me even cheaper. I couldn’t resist. I wasn’t sure whether I was able to give it another colour, but when I saw Mireille was able to do it, I wanted to try it also. It has a grey primer on it and nailpolish on the lips. I am so happy with it!

3 comments
  1. >oh! your hooty owl is perfection!

  2. Heel leuk gelukt in mat grijs. Bijna design!

  3. Ha goed zo! Lekker als zoiets lukt he!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.