Mislukt

Na het succes van een vorig project begon ik vol goede moed aan een paar nieuwe plannen. Maar helaas, zowel de vaas als de lamp zijn tot nu toe mislukt. De verf op de vaas begon te bladderen na de laatste laag lak. En de roze binnenkant van een van de bollen moet ik nu voor de derde keer kaal schuren om opnieuw te beginnen. Gelukkig is de raam-spanjolet wel mooi zwart geworden, nu de rest nog…
After the success of one of my last projects I started in a good mood with a few new plans. But unfortunately, the paint job on both the lamp and the vase went wrong. The paint on the vase started peeling when I put the last layer on. And I’ll have to sand the pink inner side of one of the lamps for the third time bare, to start over. I’m glad that the window-closure turned out nice and black, but dread to start over with the rest…
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.