>Enig tuinstel!

>

Het ‘Project Tuinstel’ was wat zwaarder dan we dachten. Na een hoop gezwoeg en gezweet hebben we het weggebracht naar een zandstraler en een poedercoater. Ik ben blij met het resultaat! Nu moet ik wel aan de slag met tuinkussens. Slik.

Project Garden Set’ was a bit harder than we imagined. After a lot of sweat (and almost some blood and tears) we brought it to sand blaster and a powder coater. I’m happy with the result! But now I have to start working on fitted pillows. I’m afraid.

2 comments
  1. >maar het resultaat mag er wezen! supermooi!

  2. Wauw! Die zijn echt enorm opgeknapt! Ik ben benieuwd naar de kussens die je er op gaat leggen qua kleur of printjes. Dit hou ik in mijn hoofd voor als ik ooit een tuintje of balkonnetje heb.
    (De link naar mei 2011 doet het trouwens niet)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.