Lomo-saturday

Bij deze wil ik jullie allemaal leuke kerstdagen wensen, met veel liefde en lol!
Vorig jaar waren we met kerst bij opa: in zijn boom hangen alleen maar vogels. Oma is met de verzameling begonnen en opa is ermee doorgegaan. En uiteraard in een boom uit eigen tuin. De foto is genomen met de Diana camera en de kleurenflits.

I want to wish you all a lot of fun and love for the coming Christmas days!
Last year we were at my grandfathers with Christmas: in his tree there are only bird ornaments. My grandmother started the collection and grandpa went through with it. And of course in a tree from his own garden. The picture is taken with the Diana camera and the colour flash.


or more Lomo-saturday take a look at the blogs of initiator Anki, Casper, Mireille, Marrit, Nikki, Marcia, Sacha and Nine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.