Weekend

Dit weekend fietste ik met mijn jas open (ik kan niet wachten tot ik met zonder jas naar buiten kan) en bezocht ik onder andere een aantal ateliers in het voormalige ziekenhuis in de stad. Rechtsboven een foto van Sebastiaan Noort en linksonder het atelier van Lonneke Kerkhoven.

This weekend I was on my bike with open jacket (I can’t wait to go outside without a coat) and visited amongst other things some artist studios in the former hospital in our city centre. In the upper right you see a picture by Sebastiaan Noort and in the lower left the studio of Lonneke Kerkhoven.

22 comments
 1. Mooie foto’s, en wat een gave sjaal! Waar heb je die vandaan??

  1. De sjaal heb ik een paar jaar geleden bij Monki gekocht. Al lang uit de collectie dus..

 2. heerlijk he, als die jas straks weer thuis kan blijven 🙂

 3. Fijne kleuren! Ha, en jij zegt ook ‘met zonder’ 🙂

  1. Ik schreef het wel expres hoor! 😉

 4. Ik verlang ook naar “zonderjasweer” vooral omdat ik geen mooie jas kan vinden…..
  Let spring arrive 😉

 5. Fijn he die licht zoete lente lucht?
  Ik ben ook onder de indruk van je jas.. Heel leuk printje 😉

 6. Nou als ik zo,n jasje had deed ik hem niet uit hoor!!! Gaaf!!

  Heerlijk he dat de lente eraan komt!!

 7. mooi jasje hoor ♥ en vette schoenen (maar dat had ik al een keer gezegd 😉

 8. Hej leuk,ateliers…maakt me altijd nieuwsgierig 🙂

 9. Man! Wat heb jij een hoop gave jassen… Toch best mooie dingen daar in het oude jbz!

 10. Ik vind je jas mooi!

 11. En ik je schoenen, of zijn die niet van jou? Geweldige kleur!

 12. hooray for open jackets! it’s getting warmer here (Montenegro) too.

 13. Vet lauwe pattas weet je! En ik ben nu heel erg nieuwsgierig naar jouw jassencollectie!

 14. Lekker he zo’n wapperend jack op de fiets! Vandaag alles weer potdicht en sjaal om en wrist worms aan op de fiets (ik althans) Oh ik kan niet wachten tot de tuindeuren weer open kunnen en je ’s middags al voorzichtig koffie in de tuin kunt drinken… Nog een paar weekjes 🙂 Thanks voor de ‘intentie’ om op sloophoutjacht te gaan. Xx

 15. Dat was vast een fijn weekend!

 16. Ik hou van weekend, en jou weekend klinkt heel leuk

 17. Ja, jas open, dat deed ik deze week zelfs tijdens het skiën. Wat een genot. Zon en licht doet mij echt goed, maar ja, nomen est omen, wat wil je met een bloemennaam…
  x Iris

 18. Wow, klinkt als een geweldig weekend!

 19. Via Limoentje kom ik hier.. en ben verrast door je leuke aanpak van blogs!

  Erg fijn he, met jas open.. Helaas is het nu weer net iets te fris. Maar ik kijk ook naar die tijd van met zonder jas *wink*

 20. bike with open jacket!!!
  dat is lente, ik zie lente overall!
  liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.