Beautiful Decay

During a walk near our holiday home we came across a dilapidated bungalowpark. It seems like someone started a very ambitious project but wasn’t able to finish it. I think places like this are sad and beautiful at the same time. If you are intrigued like me, make sure you have a look at Johnny Knoxville’s documentary Detroit Lives.

Tijdens een wandeling vlakbij ons vakantiehuis kwamen we terecht bij een verlaten bungalowpark. Het leek alsof iemand een ambitieus project was gestart, maar niet de middelen had om het af te maken. Plekken als deze vind ik naargeestig en prachtig tegelijkertijd. Ben je net als ik geïntrigeerd door zulke verlaten plekken, bekijk dan zeker eens de documentaire Detroit Lives van Johnny Knoxville.

 

8 comments
  1. Prachtig! Ik hou ervan! Verlaten plekken zijn vaak zo ontzettend fotogeniek. En inderdaad een mooie docu van Johnny Knoxville!

  2. Ontzettende mooie foto’s! Ken de docu niet, ben er nu wel benieuwd naar. Over dit soort plekken ga je nadenken toch?! Over het hoe en waarom… Net zoals met spullen van de kringloop/rommelmarkt, maar da’s weer een ander verhaal natuurlijk.. ;P

  3. Wat een verrassing om deze verlaten plek tegen te komen… ben onder de indruk, mooie foto’s weer…

  4. Ik ben nu heel erg benieuwd naar de documentaire!

  5. wauw,
    fascinating!
    wat een sfeer.

  6. Mooie foto’s, ik vind het altijd interessant hoe verlaten plekken toch dienst doen als een thuis voor bijvoorbeeld grafitti en hangjeugd. Zo heeft het dan toch een functie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.