Christmas

I really like decorating my home for Christmas. My dad and I search for vintage Christmas ornaments at every flea market or thrift store we visit. I’ve inherited the decorating fever from him: I love the way he decorates my parental home and garden for Christmas. Every year he has new ideas.

The Iittala Napulla candleholders seen above are a gift by my parents for my birthday. They were on my wish list since the moment I saw them. What is on your wish list?

Ik houd ervan om mijn huis te versieren met kerst. Mijn vader en ik zoeken naar oude kerstspullen op elke rommelmarkt of kringloop die we bezoeken. Ik heb mijn versierkoorts van hem: hij creëert een geweldige kerstsfeer in mijn ouderlijk huis en tuin. Elk jaar heeft hij nieuwe ideeën.

De Iittala Napulla kandelaars op de bovenste foto zijn een verjaardagskado van mijn ouders. Ze stonden op mijn verlanglijst vanaf het moment dat ik ze zag. Wat staat er op jouw verlanglijstje?

17 comments
 1. Heel fijn kerstfeest, lieve Iris!

  Prachtig verjaarskado.

  Zie ik je snel bij PHE?

  liefs!

 2. Het ziet er allemaal heel gezellig uit bij jouw.
  Fijne kerst!

 3. Mooie kandelaren, altijd leuk als je iets krijgt wat op je lijstje staat. Ik vind dat rekje met kerstornamenten ook erg leuk, allemaal van de kringloop/rommelmarkt?

  Een fijne kerst gewenst Iris, liefs Xx

 4. Wat leuk dat je vader je heeft besmet met de versierkoorts! Op mijn verlanglijstje stonden ’n paar boeken en ook iets van Hay. Extra genieten als je huis er ook nog zo mooi uit ziet tijdens de kerst. Fijne feestdagen Iris!

 5. how lovely! happy holidays to you and your beloved ones!

 6. Mooie rustige decoraties! Ik vind het altijd lastig om lijstjes te maken in december, kan dan niets verzinnen. Meestal komt dat pas na kerst, na het zien van alle moois overal 🙂

 7. mooie decoraties! 🙂
  Ik wens je een hele fijne kerst!

 8. Wat een leuk blog heb je! Leuke foto’s,
  ik wens je een hele fijne kerst en een gelukkig blog 2013!
  xoxo
  http://www.lesismoreblog.com

 9. Mooi dat je dat hebt van je vader!
  En prachtig zijn je kandelaars! Ik heb al een hele tijd het DLM tafeltje van HAY op mijn verlanglijstje staan 🙂
  Gezellige feestdagen!

 10. I adore your decoration!!

 11. spannend,
  ik zou graag willen zien wat je vader doet om de kerstsfeer te creëren! fotos??

  liefs,
  geniet!

 12. Leuk zeg, om dat samen met je vader te doen. Het is ook erg goed gelukt zeg. Hoe was jullie kerst?

 13. These candleholders are great, their design is beautiful.

 14. leuk! Vooral t rekje met kerstballen! Ook je muur met slingers vond ik erg tof! Op mijn verlanglijstje staat in eerste instantie beter worden en een heleboel mooiigheid dat mijn portemonnee niet toelaat ;), als eerst n vitra stoel en n sleutelvogeltje van qualy (mijn sleutels zijn altijd kwijt) en…en…;) fijne jaarwisseling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.