Lomo-saturday

This past few weeks I’ve experimented a bit with one of my old analogue camera’s, the Olympus Trip 35: after I’ve shot a role of film, I’ve used that filmrole again. I’ve got a role filled with unexpected double exposures. I think it turned out fun!

De afgelopen weken experimenteerde ik met een van mijn oude analoge camera’s, de Olympus Trip 35: toen ik een rolletje volgeschoten had, gebruikte ik het rolletje nog een keer. Ik heb nu een rolletje vol verrassende double exposures (dubbele beelden). Een geslaagd experiment!

For more Lomo-saturday take a look at the blog of initiator Anki.

12 comments
  1. oh wat hou ik van film fotos!!!

  2. vage shit! (om even in zeer hippe termen te reageren)

  3. haha, the last one is funny 🙂

  4. Gaaf, vooral die ene met die ‘bellen’ erin!

  5. I adore the second photo! So beautiful!

  6. Leuk experiment en toffe foto’s! (Ps. I’m back online ;))

  7. Oh wat goed! Dit idee wil ik graag van je pikken als dat mag!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.