10 comments
 1. oh ja, bring it on!

  mooie sfeerbeelden, en mooie roze tas!

 2. Love the first picture – so beautiful!

 3. Ik hou van deze foto’s. <3

 4. Wauw, deze zijn dus ook met de Olympus trip gemaakt? Ik heb mijn bij jou gewonnen fotoboek nog niet gemaakt trouwens, door een aaneenschakeling van grieperige personen hier in huis (allemaal om de beurt). Ga er binnenkort op mijn gemak voor zitten! Goed weekend verder!

 5. Heb je het rolletje er niet uitgehaald? Dus erin laten zitten, terugdraaien en dan weer schieten?

 6. Fijne plaatjes weer!

  X

 7. Mooi zeg! En heerlijk, die paar daagjes lente deze week smaakten naar meer. Bedankt voor jouw lieve commentje, heb jij ook dat woorden regelmatig terugkomen in je hoofd? Dat gezegd hebbende vind ik het extra suf dat ik er nog niets op heb laten horen, maar bij deze dus alsnog. Het lijkt soms wel of het leven me nu opslokt, terwijl ik voor mijn gevoel niet veel drukker was dan aan het begin van mijn blog. Nou ja, je weet het nu en ik vind het heerlijk om af en toe bij enigheid te komen ontspannend. Fijne week! x

 8. Kom op lente, doe je best! Ondanks het grauwe weer zijn het mooie fleurige foto’s, Iris!

 9. Van die ene dag ben ik zo opgeknapt, wat kan je batterij leeg zijn he aan het eind van de winter? Ik negeer de sneeuw, de zon gaat vast heel snel komen!

 10. Hé, dé legging! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.