Secret Garden

Laurence King Publishers sent me this gorgeous colouring book Secret Garden, An Inky Treasure Hunt and Colouring Book by Johanna Basford, it will be released in April. I love the hand drawn images of flowers, leaves and butterflies. It is so pretty, the pages are little works of art. I am not sure whether I will ever dare to start colouring…

Laurence King Publishers stuurde me dit prachtige kleurboek Secret Garden, An Inky Treasure Hunt and Colouring Book door Johanna Basford, het wordt gelanceerd in april. Ik vind de met de hand getekende afbeeldingen van bloemen, bladeren en vlinders prachtig. Het is zo mooi, de pagina’s zijn kunstwerkjes op zich. Ik weet niet zeker of ik er ooit in durf te kleuren…

20 comments
 1. oh yes a very pretty book
  wishing you a nice Easter

 2. die pagina met al die kevers, wauw wat leuk!!

 3. Wat een gaaf boek! Kreeg jij dat zomaar opgestuurd? Te gek!

 4. Prachtig, zou ik standaard in mijn klas willen hebben!

 5. mooi! ik zou er ook niet in durven kleuren, ben altijd (op het absurde af) zuinig op m’n boeken 😉 En wat grappig, laatst het boekje ‘good luck’ gekocht voor mezelf en als cadeautje, en nu kom ik m opeens op allerlei plekken tegen, mooi he!

 6. Wat mooi! Het is zeker jaren geleden dat ik voor het laatst een kleurplaat kleurde, vond dat als kind heerlijk om te doen.

 7. Oh wauw, ik ben gek op van die mooie kleurboeken voor volwassenen, dit is wel een heel bijzonder exemplaar. Ik zou er ook niet in durven kleuren denk ik!

 8. that book looks great – I guess I would never start coloring as well… * happy easter julia

 9. This is the kind of book I love! And I would love to add color! 🙂
  Happy Easter!

 10. It would be lovely partly coloured, you should dare it!! (although I know what you mean, probably I would be the same)

 11. In het zwart wit zijn de tekeningen al zo mooi! Vooral die kriebelbeestjes. Ben benieuwd of je er in gaat beginnen 🙂

 12. Fantastisch, die insecten!

 13. (oh wacht… hoeveel pootjes moest iets ook alweer hebben om insect te zijn…?)

 14. O wow, ik zou er ook niet in durven te kleuren :S Maar mijn oplossing daarvoor is het kopieerapparaat 😉

 15. […] boek vonden we via een blog van blogger Iris van enigheid.nl. Meer informatie over het boek vind je op de website van de uitgever Laurence […]

 16. Hoi Iris,
  Van dit fijne boek (verkrijgbaar in het NL via http://bit.ly/geheimetuin) is nu ook een setje met 20 postkaarten verkrijgbaar. Iets om te signaleren bij je lezers? Als je wilt stuur ik een recensie-exemplaar.
  groeten Sabien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.