Lomo-saturday

Surprises on a bike ride in Sweden.

Pictures 1, 3 and 5 are taken with my Nikon Fg-20 and a color implosion filmrole I bought at Adox in Berlin. Pictures 2 and 4 are shot with my Canonet QL-19 and a regular 200 iso filmrole. I never edit my lomo-saturday pictures digitally.

Verrassingen tijdens een fietstocht in Zweden.

Foto 1, 3 en 5 zijn genomen met mijn Nikon Fg-20 en een color implosion fotorolletje dat ik kocht bij Adox in Berlijn. Foto 2 en 4 zijn genomen met mijn Canonet QL-19 en een normaal 200 iso fotorolletje. Ik pas mijn lomo-saturday foto’s niet digitaal aan.

For more lomo’s take a look at Anki‘s blog.

12 comments
 1. Mooie plaatjes

 2. Mooi die bovenste!!! ( de rest ook hoor)

 3. Mooi! De foto met paarse heide is mijn favoriet 🙂

 4. Ik hou van Zweden! Op deze lomo’s ziet het er sprookjesachtig uit!

 5. Mooie mysterieuze foto’s!

 6. wat een prachtige foto’s!
  ik blijf kijken naar die derde
  magisch….

 7. Die paarse heide, prachtig!

 8. Oh, WOW, that’s what I call lomo-action. Beautiful colors.

 9. Instant heimwee naar die reis door Zweden, te lang geleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.