Lomo-saturday

Some more Swedish gorgeousness.

The first and third picture are taken with my Canonet QL-19 and a regular 200 iso filmrole. The second one is shot with my Nikon Fg-20 and a color implosion filmrole I bought at Adox in Berlin. I never edit my lomo-saturday pictures digitally.

Nog wat Zweedse schoonheid.

De eerste en derde foto zijn genomen met mijn Canonet QL-19 en een normaal 200 iso rolletje. De tweede schoot ik met mijn Nikon Fg-20 en een color implosion rolletje dat ik kocht bij Adox in Berlijn. Ik pas mijn lomo-saturday foto’s niet digitaal aan.

10 comments
  1. wonderful…wonderful photos

  2. Supermooi zijn ze weer!

  3. Wat een prachtige beelden weer Iris… Echt genieten!!! Fijn weekend 🙂

  4. Zo prachtig! Die tweede foto…:)

  5. Oh zo mooi, zo heerlijk… wat zou ik ontzettend graag weer een keer die kant op willen! (maar dan eigenlijk liefst zonder kinderen om zonder afleiding van die rust en weidsheid te genieten! ;))

  6. Wow! De foto met het bootje wil ik hÊÊl groot in mijn woonkamer 🙂 Wat een mooie foto is dat!

    1. Wat lief!! Kan geregeld worden hoor. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.