Cactus

071013 cactus 1

At the Woonbeurs we saw cactuses everywhere. So much I was hesistant to show the cactuses I have at home. But what the heck, I like them and they are one of the few plants I manage to keep alive for a couple of weeks.

Candle/candle holder/tray/glass bottle
The glasses and the books are recent flea market finds.

071013 cactus 2

071013 cactus 3

Op de Woonbeurs zagen we cactussen, overal waar we keken. Zoveel, dat ik twijfelde of ik de cactussen in mijn huis nog wel moest fotograferen. Maar wat maakt het uit, ik hou van ze en het zijn de enige planten die ik langer dan een paar weken levend houd.

Kaars/kandelaar/schaaltje/glazen fles
De kleine glaasjes en de boeken zijn recente vlooienmarktvondsten.

071013 cactus 4

16 comments
 1. Haha, idem dito; de enige planten die hier overleven :-))

 2. Mister kay has some in the green house…love some of the bigger ones

 3. Oh ik vind cactussen zo leuk!

 4. ze zijn inderdaad makkelijk om voor te zorgen. Op de woonbeurs waren er echt heel veel te zien, grappig eigenlijk. Mooie foto’s!

 5. mooi! en wat n te gekke karaf!

 6. Oh yeah, I like them, too! My little survivers 😉

 7. Tof, dat nieuwe glazen ding!

 8. Ohwaaw, die glaasjes zijn mooi!

 9. blijven bijzondere dingen die cactussen. enne cactus onder zo’n glazen stolpje is helemaal ideaal, priktechnisch gezien he.

 10. Ik hartje cactussen en vetplanten!

 11. Zo grappig…ik had ook net een blog gemaakt over cactussen die ik niet meer durfde posten na al het wb geweld. Misschien toch nog maar eens doen. De kaars staat hier ook. Geweldig cadeautje van mijn schoonzoon (hoe klinkt dat) een tijdje geleden.

 12. Ik had nog niet eens goed gekeken naar je foto’s maar dat glazen stolp ding vind ik echt geweldig!

 13. Wat zijn ze leuk in die glaasjes! Ik ben ook al zo’n plantenwonder, niet dus.. dat worden cactussen!

 14. Inderdaad “what the heck”! Ik vind ze erg leuk!!

 15. Ze mogen dan hip en daardoor overal aanwezig zijn, cactussen zijn ook bij mij de enige planten die het langer dan een paar weken uithouden. En ze zijn tenminste niet zo tuttig! Dus ik blijf ze gewoon aanschaffen, hip of niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.