Ok – omin käsin

211113 ok 1

Thanks to sweet Marloes I’ve got a copy of the amazing Ok-book by two of my favorite Scandinavian bloggers Susanna Vento of Varpunen and Riika Kantinkoski of Weekday Carnival. I am blown away, it is packed with inspiration, cool DIY-ideas and amazing photography. I am in need of the inspiration, because we’re a step closer to ending the never-ending renovation story. The walls are plastered…

211113 ok 3 2

211113 ok 2

Dankzij lieve Marloes heb ik nu mijn eigen exemplaar van het geweldige Ok-boek van twee van mijn favoriete Scandinavische bloggers Susanna Vento van Varpunen en Riika Kantinkoski van Weekday Carnival. Ik ben enorm onder de indruk, het boek staat bomvol inspiratie, gave DIY-ideeën en prachtige fotografie. En laat ik dat nou net nodig hebben, want we zijn weer een stap verder in de never-ending renovation story. De muren zijn gestuukt…

21113 ok 4

11 comments
 1. Tof! en hoezee gestucte muren!

 2. Wow! Dat lijkt me een super boek en ja die gestucte muren die staan ook op ons wensenlijstje maar dat zal nog wel even duren 😉 Zo dom van ons dat we ze ooit lieten spacken.

 3. Ohhh ja! Dit boek staat bovenaan mijn kerstlijstje, het lijkt me zo’n prachhhhtig boek. Fijn dat de renovatie vordert, daar krijg je een fijn gevoel van. Hoera!

 4. Dat boek ziet er inderdaad heel goed uit, net zoals de gestuukte muren! Extra inspiratie is natuurlijk altijd welkom, al denk ik dat jij/jullie zelf ook boordevol ideeën zitten 😉 Ik ben zo benieuwd hoe het er straks uitziet als alles ‘af’ is! Veel plezier met het nieuwe hoofdstuk in de never-ending renovation story 🙂 x

 5. Hoera! Fase 357 ingegaan! 😉
  X

 6. Prachtig boek. Kan je het ergens in de boekhandel vinden?
  Hoera voor de verbouwing.

  1. Nee, volgens mij is het hier niet te krijgen. En de verzendkosten zijn hoog via de officiële kanalen! Maar ze schijnen wel bezig te zijn met een vertaling.

 7. sweet suomi
  looks like a cool book

 8. De muren gestuukt…een mijlpaal! Is direct een heel ander gezicht hè?

 9. O, dat boek lijkt me echt te gek! Fijn dat je m hebt!

 10. Alsjeblieft! Fijn dat je er zo blij mee bent 🙂 en tja die deadlines…. accepteren en doorwerken he 😉 thats life!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.