Lomo-saturday

301113 lomosaturday 1

While visiting my grandpa in his last weeks, I strolled through his garden every time. Remembering the childhood adventures with my cousin, cuddling the cats and the talks with grandpa, sitting in the sun. Eating blackberries, raspberries, red berries, gooseberries, plums. I spent hours there collecting hazel nuts, walnuts and chestnuts. What a treasure.

These pictures are taken with my Canonet QL-19 and a regular 200 iso filmrole. I never edit my lomo-saturday pictures digitally.

301113 lomosaturday 2

301113 lomosaturday 3

Toen ik mijn opa bezocht in zijn laatste weken, liep ik ook altijd even zijn tuin in. Denkend aan de avonturen die mijn neef en ik er vroeger beleefden, knuffelen met de katten, de gesprekken met opa, zittend in de zon. Terwijl we bramen, frambozen, rode bessen, kruisbessen, pruimen aten. Ik heb er uren hazelnoten, walnoten en kastanjes verzameld. Zo waardevol.

Deze foto’s zijn gemaakt met mijn Canonet QL-19 en een normaal 200 iso filmrolletje. Ik voeg digitaal niets toe aan mijn lomo-saturday foto’s.

301113 lomosaturday 4

For more lomo’s take a look at Anki‘s blog.

8 comments
 1. Wat mooi. En melancholiek… Inderdaad heel waardevol.

 2. Fijne herinneringen geven ook altijd een beetje troost. Liefs!

 3. Dat vind ik nou echt rijkdom, zo’n mooie herinneringen. Het maakt het gemis er niet minder om, maar het troost ’n klein beetje. De kleur van je opa’s appeltjes is trouwens echt heel mooi zeg!

 4. love the November garden ..will all the apples
  enjoy your weekend

 5. Wat een fijne tuin! Kan me voorstellen dat je daar veel herinneringen aan hebt.
  Die kleur van de appels zijn mooi.

 6. het is mooi dat je op deze waardevolle manier aan je opa terug kunt denken. heel opa-waardig en wat een prachtige fotos X

 7. Prachtfoto’s (vooral nr 2 en 3) en prachtherinneringen

 8. i do love the little diffuse style and the red apples!! thanks for sharing, cheers, A.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.