Winter

071213 winterdier

The weather is getting colder and colder, I miss the sun already. I like getting my house ready for the holiday season though! I have sent in a picture of my poodle for the winter animals gallery on the Zilverblauw-blog. Take a look, it is pretty funny.

081213 winter 3

081213 winter 4

Het weer wordt kouder en kouder, ik mis de zon nu al. Ik vind het wel leuk om mijn huis alvast klaar te maken voor de feestdagen. Ik heb een foto van mijn poedel ingestuurd voor de winterdieren-gallerie op het Zilverblauw-blog. Neem een kijkje, het is te grappig.

081213 winter 5

10 comments
  1. de Transformer 😀

  2. Leuk! Goed bezig met die poedel. Ik ga ook eens op zoeken naar wat dieren hier, leuk idee. Succes he, met de wintertijd.

  3. Die poedel! Hilarisch.

  4. Die robot! 😀

    (en ik wil er ook nog niet aan: die kou. 🙁 Het is al een hele troost dat er vorig jaar rond deze dagen al een dik pak wit lag: vergeleken daarmee is de temperatuur zwoel te noemen. 😉 Maar alsjeblieft, alsjeblieft vÊÊl winterse dagen met zon. Dan is het ineens wel weer aangenaam buiten zijn.)

  5. Ik hou van die poodle! Of scarface zoals ik hem noem 😉

  6. Oh echt, te grappig die winterdieren. Ik pies steeds nog net niet in m’n broek als ik even een kijkje neem, geniaal!

  7. Gaaf je sneeuwpoedel!! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.