Wednesday

260214 wednesday 1

260214 wednesday 3

Today was a good day. I cleaned the house a bit, thought about what to do with this pumpkin (ideas?), went for a small shopping spree and received this cute package from Via Martine. I won a bunch of her post cards, they are really lovely. And the fun thing is, you can order these cards, but also cards with your own pictures.

260214 wednesday 5

Vandaag was een fijne dag. Ik deed wat aan het huishouden, bedacht me hoe ik deze pompoen zou gaan klaarmaken (tips?), ging winkelen en kreeg dit pakketje van Via Martine. Ik won een aantal van haar kaarten, ik vind ze erg mooi. Je kunt deze kaarten bij haar bestellen, maar ook kaarten met je eigen foto’s.

260214 wednesday 4

260214 wednesday 2

14 comments
 1. Prachtige foto’s. Wat leuk dat je er een blogpost van hebt gemaakt:))
  Die staart erbij, leuk!
  Fijne avond.

 2. Mooi weer ook de kleuren! Echt leuk om ook in de voorgaande posts te zien hoe jullie huis zich steeds meer ontwikkeld…. Ik wordt er wel nieuwsgierig van!

 3. Maak een hartige taart, met sjalotten even gecarameliseerd met honing en balsamicoazijn en doe er een laag ricotta op en blokjes pompoen!

 4. Kijk op de site van Uit Paulines Keuken en zoek de pompoen-wortel hartige taart. Zoooo ongelovelijk lekker!

 5. Lekker soepje

 6. Roosteren in de oven die pumpkin. Beetje zout, thijm en olie erover, 200 graadjes, 20 min zoiets. Lekkerrr! Zo tof dat die pompoen precies dezelfde kleur heeft als het Hay schaaltje 🙂 van dat soort dingen word je toch blij!? xx

 7. Fijne foto’s met mooie zachte kleuren. Niet zo origineel maar ik zou een lekkere soep van die pompoen maken.

 8. FantAstisch! Dat schaaltje is echt geweldig 🙂

 9. looks like your lucky day.enjoy

 10. Klinkt fijn! En mooi pakketje ontving je.

 11. Prachtige kleuren samen!

 12. of in de oven, met olie en zout,
  of in en soep misschien meet een beetje kokosmelk daarbij….
  heerlijk! 🙂

 13. Weetje wat ik zo’n deceptie vond bij die buttersquash? Dat hij van binnen knaloranje is! Helemaal niet bleek (en perfect passend bij je Hay trays <3) zoals de buitenkant 😉 Ik maakte er een keer cake van maar de bovenstaande suggesties uit de oven klinken veel lekkerder!

 14. Misschien kan je er een curry van maken. Met o.a. gele currypasta, zalm, gamba’s, kokosmelk en paksoi of andere groenten na smaak. (Is van Nigella Lawson, thaise curry heet het.) Zoooo ontzettend lekker, even googlen en je hebt het 😉 (Oh nee, dan nog maken.) Fijne zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.