Magnolia

020314 magnolia 1

020314 magnolia 4

My dad heard me tell that I love magnolia’s so he went to my late grandpa’s garden and cut off a few branches of the magnolia trees. I’ve put them in warm water (and try to keep my cats out of their way). I think it is quite exciting to watch them grow in my home. The Klaas Kuiken-vases are perfect for them.

020314 magnolia 2

020314 magnolia 7

Mijn vader hoorde me zeggen dat ik magnolia’s zo mooi vind. Toen hij toevallig in de buurt was van het huis van mijn opa, knipte hij een aantal takken van de magnolia-bomen. Ik heb ze in warm water gezet (en probeer de katten uit de buurt te houden). Gaaf om ze in mijn huis te zien groeien en bloeien. Ze staan zo mooi in mijn Klaas Kuiken vazen.

020314 magnolia 8

020314 magnolia 5

15 comments
 1. Heel mooi Iris

 2. Prachtig, zowel de magnolia als de vazen

 3. Echt bijzonder mooi, ook weergegeven weer. Geniet er van.

 4. Mooi mooi mooi weer en leuk met de kat erbij 🙂 Wat gaaf dat die takken gewoon uitkomen.

 5. Mooi, maak ook een foto als ze in bloei zijn!

 6. Wat leuk! Ik heb het stukje even naar Klaas gestuurd. Staan idd prachtig!

 7. Aww, that’s so lovely of him. (Love the shot of the cat investigating!)

 8. Mooi! Ook het licht door de vazen heen. Mijn vroeger leraar op de kleine academie zou zeggen: ethisch perfect. Jawel 🙂

 9. Heel mooi Iris… heerlijk om hier van te genieten! En wat zijn die vazen prachtig!!!! fijne week…

 10. Wat een mooie complimenten, dank jullie!! x

 11. Prachtige plaatjes en wat lief van je vader. Uit opa’s tuin, extra bijzonder…
  Xx Marieke

 12. Zo mooi! Ik heb op het moment perzikbloesem staan, ook zo mooi. <3

 13. zo mooi!
  magnolia is een van mijn favorieten
  maar hier in het dorp worden er geen takken van verkocht
  daarom heb ik jaren geleden een klein boompje in de tuin geplant
  de knoppen worden al dikker, nog even, nog even…..

  dag!

 14. Wauw wat een prachtige vazen!! En wat lief!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.