Magnolia II

230314 Magnolia 1

230314 magnolia 2

The last couple of weeks were so busy that I didn’t even have the chance to show you the magnolia in bloom. They truly are nature’s work of art, right? I love the flowers and the way the sun shines through the vases.

I’ve had some deadlines at work and the time home I spent sanding the walls, replastering and sanding again. We are quite the perfectionists, so this renovating stuff takes some time. But every weekend spent DIY-ing is a weekend closer to the finish line.

230314 magnolia 3

230314 magnolia 4

De afgelopen weken had ik het zo druk, dat ik jullie de bloeiende magnolia nog niet heb kunnen laten zien. Wat een kunstwerkjes zijn het toch, die bloemen. Ik hou zo van die bloemen en van de zon die door de vazen schijnt.

Ik had een aantal deadlines op mijn werk en de tijd thuis bracht ik door met het schuren van de wanden, opnieuw pleisteren en weer schuren. We zijn behoorlijke perfectionisten dus dat verbouwen kost wat tijd. Maar elk weekend klussen is weer een weekend dichterbij het einde.

230314 magnolia 5

230314 magnolia 6

16 comments
 1. Prachtig Iris! En ik bewonder je optimisme en houding ten aanzien van het klussen. Het wordt ook allemaal zo mooi!

 2. Prachtig zijn ze en wat zijn je vazen toch mooi!!! Hopenlijk kun je er ook een beetje van genieten tijdens jullie drukke klusaktiviteiten… Het schiet het nu echt op toch? Fijne week 😉

 3. wat heb je toch een mooie smaak! echt prachtig! (ik geniet trouwens ook zo van de magnolia in onze tuin!)

 4. Zo mooi, de bloemen en de groene vazen. Echt respect Iris voor je geduld. Ik ben meestal na 1 weekend klussen al chagrijnig. X

 5. Prachtig! Wat zijn de vazen van Klaas Kuiken toch schitterend! Hopelijk kun je er tijdens het klussen (of misschien vooral de kluspauze’s 😉 ) echt van genieten.

 6. prachtig!
  de magnolia is een van mijn favorieten
  maar mijn kleine boom bloeit nog niet
  bijna… ;^))

 7. Wat ontzettend mooi Iris.

 8. Wat staan ze er prachtig mooi bij! Wij gaan binnenkort aan de slag met stuken op de bovenste verdieping. Het vergt veel tijd maar het is het allemaal waard zo’n verbouwing 🙂

 9. Prachtig is ie! En succes met klussen!

 10. Hoi Iris,
  Mooie foto’s, ze worden steeds professioneler!
  XxXx

 11. Wat een prachtige foto’s maak je toch! En wat een mooie vazen!

  Fijn weekend!

 12. Dit klinkt misschien stom, maar iedere keer als ik nu langs de Magnolia in het park fiets, moet ik aan je denken.

  1. Ohhh, dat vind ik juist heel mooi om te horen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.