Outspoken

160414 outspoken 2

160414 outspoken 1

I went to concept store Outspoken and art gallery Majke Hüsstege again. They keep amaze me. I especially loved the neon and chrome installation by René van Doorn, the minty green Bubblevase by Jorine Oosterhof, the glass vase and bowl by Rogier Martens and the pictures and photography by Jeroen Blok. For more information about the art and design on these pictures, get in touch with them, or better yet, visit the gallery!

160414 outspoken 5

160414 outspoken 4

160414 outspoken 3

Laatst bezocht ik concept store Outspoken en art gallery Majke Hüsstege weer eens. Ze blijven me verbazen. Ik was vooral onder de indruk van de installatie van neon en chroom van René van Doorn, de mintgroene Bubblevase van Jorine Oosterhof, de glazen vaas en schaal van Rogier Martens en de schilderijen en foto’s van Jeroen Blok. Voor meer informatie over de overige kunst- en designobjecten, neem je even contact met ze op, of beter nog, bezoek de galerie!

160414 outspoken 6

160414 outspoken 7

9 comments
  1. Ohohoh die bubbelvaas <3

  2. Mooi, wil er binnenkort ook weer eens heen. Toffe foto’s ook!

  3. Prachtige foto’s zeg.

  4. Die vazen met die bellen zijn zó gaaf!

  5. Wauw! Hier moet ik dus nog steeds een keer naartoe!

  6. Mooie foto’s, Iris! Leuk om te zien dat er weer zoveel veranderd is (en het geen statische “pronkstukken toonkamer” is!).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.