Yellow

yellow 1

yellow 2

I have to admit I bought this pineapple because I thought it was so pretty. My love said: I hope the pictures didn’t turn out ok, because I kinda want you to buy another one. I had to agree, a fresh pineapple is de-li-cious.

The shell bowl and the yellow cup, I bought at a recent fleamarket. I love the fact that it’s fleamarket season again!

yellow 3

Ik moet toegeven dat ik deze ananas kocht omdat ik hem zo mooi vond. Mijn lief zei: ik hoop dat de foto’s mislukt zijn, want ik zou best blij zijn als je er nog een koopt. En ik was het wel met hem eens, zo lekker, zo’n verse ananas.

Het schelpenkommetje en de gele mok kocht ik pas op een rommelmarkt. Ik ben zo blij dat het weer rommelmarkt-seizoen is!

yellow 4

yellow 5

6 comments
  1. Nog gezond ook. Helaas voor T. zijn de foto’s mooi.

  2. Mijn lievelings fruit

  3. Mooi! En als je de bovenkant eraf chopt, een paar dagen laat weken in water en in de grond steekt, kun je zo een ananasplant laten groeien!

  4. Verse ananas is zo lekker! En ze doen het goed op de foto:)

  5. Hmmm. Heerlijk. Altijd wel een hele slachtpartij, maar dat is de moeite meestal wel waard.

  6. Het water loopt me letterlijk in de mond. Zo lekker, verse ananas. Jammer voor T dat de foto’s zo goed gelukt zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.