Pretty cooking

140514 bintossi 4

140514 bintossi dish 2

When I was asked if I would want to do a review on webshop Leeff, I was easily convinced because they have some pretty cool products in store. I received these grey Bitossi Home-glasses and a ceramic oven dish also by Bitossi Home. I am not the world best cook, so I love it when my kitchen utensils look pretty, at least the appearance is in order then. 😉 I cooked some pasta that wasn’t bad at all and afterwards asked my T. whether it was easy to clean (yes, he did the dishes). He said: aren’t they all? I know better, so that’s another point for the oven dish.

The minty green Riess cooking pan is a vintage find from a few months ago, but Leeff also sells it in their shop. If you like pastel coloured pans, be sure to check the Pentola pans (pink! yellow! lavender!). I really loved them, but they don’t work on my induction stove, what a bummer.

140514 bintossi glasses 3

140514 bintossi dish 1

Toen ik werd gevraagd voor een review voor webshop Leeff, was ik snel overtuigd want zij hebben een aantal erg gave producten in het assortiment. Ik kreeg deze grijze Bitossi Home-glazen en een keramische ovenschaal, ook van Bitossi Home. Ik ben geen fantastische kok, dus ik hou van mooie keukenspullen. Als de maaltijd er al goed uitziet, is dat tenminste al iets. 😉 Ik maakte een pasta-gerecht dat helemaal niet verkeerd uitviel en vroeg naderhand aan mijn T. of de schaal makkelijk schoon te maken was (ja, hij deed de afwas) en hij zei: zijn ze dat niet allemaal? Nee dus, een bonuspunt voor de schaal.

De mintgroene Riess pan vond ik een paar maanden geleden in de kringloop, maar Leeff verkoopt hem toevallig ook in hun shop. Als je van pastelkleurige pannen houdt moet je zeker even de Pentola pannen checken (roze! zachtgeel! lila!). Ik vind ze prachtig, maar ze werken niet op mijn inductiekookplaat, balen voor mij.

140514 bintossi glass dish 5

140514 bintossi 6

8 comments
  1. My style of cooking!

  2. Wat ’n mooie foto’s! En de ovenschaal is ook mooi zeg, ik zal eens in die shop gaan kijken!

  3. Wauw, prachtig weer!

  4. Mooie foto’s

  5. Mooie schaal! En dat eten ziet er nog lekker uit ook ;). Ben erg nieuwsgierig naar de roze, geel en lila pannen…

  6. Voor een “niet zo’n fantastische kok” ziet dit er toch behoorlijk fantastisch lekker uit Iris! En ’n mooie gezellige ovenschaal is het!

  7. Wauw, ziet er mooi en lekker uit!

  8. Wat een prachtfoto’s weer Iris! (En het ziet er inderdaad erg lekker uit, fake it ’till you make it ;-))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.