Glass obsession

Enigheid blog: vintage glass, Bitossi Home glasses and H&M basket

Enigheid blog: vintage glasses, Bitossi Home glasses and marble

I just love vintage glass (and vases and marble and other curious objects) and these yellow glasses I found at the thrift store are a perfect match with the Bitossi Home-glasses I received from webshop Leeff. The custard mold with anchor on top, was a gift from sweet Jessica.

Basket/grey glasses/mirror/rest:thrift finds

Enigheid blog: Bitossi home glasses and vintage finds

Enigheid blog: marble, vintage glasses, Bitossi Home glasses and anchor custard mold

Ik hou heel erg van vintage glas (en vazen en marmer en allerlei andere aparte objecten) en deze gele vazen die ik bij de kringloop vond, passen perfect bij de Bitossi Home-glazen die ik kreeg van webshop Leeff. De puddingvorm met bovenop een anker, kreeg ik van lieve Jessica.

Mandje/grijze glazen/spiegel/rest:kringloopvondsten

Enigheid blog: marble, vintage glasses and Bitossi Home glasses

Enigheid blog: marble, vintage glasses, Bitossi Home glasses and H&M basket

8 comments
  1. Mooi! (ik had je blog denk ik al 150 keer gerefreshed vandaag, zit te werken. Wat een geluk: ineens een nieuwe post!)

    1. Haha, dat herken ik! En ik ga nu Γ©cht proberen om weer vaker te bloggen. πŸ˜‰

  2. Mooie composities heb je ermee gemaakt zeg!

  3. Wat een goeie obsessie! Die puddingvorm is ook wel heel cool trouwens! Heb je er wel ‘ns iets van jelly in gemaakt?

    1. Ik vind jelly pudding helemaal niet zo lekker en de vorm aan de binnenkant is volgens mij gewoon glad. Dus nee, nog niet, maar als je een lekker recept hebt? πŸ˜‰

  4. Ik volg je al heel lang op instagram maar ontdek nu pas je prachtige blog!
    Wat is het mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.