Furs

Mint and pink furs by CloudHunter | Enigheid

Pink fur by CloudHunter | Enigheid

The last couple of months I saw a reoccurring theme in my Pinterest-pins: fluffy, warm and pastel. So I searched at Etsy and found this sweet little shop Cloud Hunter with the loveliest sheepskins in all kinds of colours. Because my living room will be finished in a few weeks I decided to treat myself and the cats to a minty green and pink one.

Mint fur by CloudHunter | Enigheid

De afgelopen maanden zag ik een rode draad in mijn Pinterest-pins: zacht, warm en pastel. Toen ik zocht op Etsy vond ik Cloud Hunter met prachtige schapenvellen in allerlei kleuren. Omdat mijn woonkamer over niet al te lange tijd af is vond ik het tijd om mezelf en mijn katten te verwennen met een mintgroene én een roze.

Pink fur by CloudHunter | Enigheid

Mint fur by CloudHunter | Enigheid

12 comments
 1. Amazing! Truly beautiful shots. Thank you for including our hand-dyed custom sheepskins!

  http://www.cloudhunterco.com/all-bedding-products?category=Sheepskin%20Chair%20Covers%20R

  xo Megan

 2. These are beautiful – Cloud Hunter is awesome. Can’t wait to receive my sheepskin.
  x

 3. Ik dacht even dat er verschillende Marlouzen bleken te zijn, maar helaas/gelukkig bleek het over iets anders te gaan. Mooie foto’s Vank!

 4. Wat onwijs fijn dat je mooie woonkamer bijna klaar is, dat wordt een hele gezellige winter! Zeker met die fijne vachtjes. Geniet er van! 🙂

 5. Mooi Iris! En wat fijn dat de woonkamer bijna klaar is… kun je lekker genieten met je fijne en mooie furretjes!

 6. Mooie pastel-schaapjes, en zo lekker zacht. En vast ook hele gelukkige katten!

 7. Een wintervacht voor jou en je kat, heerlijk.

 8. Wat zijn ze leuk! Ik vind de mijne nu wel heel saai wit 😉

 9. Hahaha, ik moet hardop lachen om het onderwerp. (En ze zijn mooi Vank!) x Fur

 10. Wat zijn ze mooi! Hel fijn je gisteren ontmoet te hebben! Tot donderdag, Dina

 11. Wat gaaf! Ik vind de foto’s nu al prachtig en fris.. Laat staan als je woonkamer straks af is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.