Sign of life

Vintage glass | Enigheid

Enigheid

Vintage glass, Alvar Aalto vase | Enigheid

It’s been a while since I’ve found the time to blog, but sometimes a little break is needed. I took these pictures a while ago (before Aart thrashed that beautiful Äng vase by Klong). I love my collection of vintage glass vases combined with design pieces, like this pink Alvar Aalto vase I found on sale.

If you want to know what I’m up to (and as you can see on the dust on that lamp most of the time I’m not wasting my time on cleaning), you can always check my Instagram-account.

Vintage glass, Alvar Aalto vase, Ang vase (by Klong) | Enigheid

Vintage glass Ang vase (by Klong) | Enigheid

Het heeft even geduurd voor ik de tijd vond om te bloggen, maar soms is een pauze niet verkeerd. Deze foto’s maakte ik een tijdje geleden (net voor Aart deze prachtige Äng vase van Klong molde). Ik hou van mijn collectie vintage glas gecombineerd met designstukken, zoals deze lichtroze Alvar Aalto vaas die ik in de uitverkoop vond.

Mocht je buiten mijn blog willen weten wat ik allemaal aan het doen ben (en zoals je aan het stof op mijn lamp kan zien is dat niet vaak schoonmaken) check dan mijn Instagram-account.

Ang vase by Klong | Enigheid

Neon Just Breathe | Enigheid

Vintage glass and Alvar Aalto vase | Enigheid

6 comments
  1. Fijn je hier weer te ‘zien’ en fijne foto’s. 🙂

  2. Welkom terug! 😉 En neeeeee, niet je vaas…weet je nog mijn Klaas Kuiken? ????

    1. Dat vergeet ik nooit meer Jessica!

  3. Heel mooi weer! Ik vind je Breath lamp echt zo leuk

  4. Oh wauw, dus die mooie hoge bubbelvazen met interessante takken hebben je poezen nog wel heel gelaten?

  5. You have great taste 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.