Love

Maan | Enigheid

Maan | Enigheid

The last couple of weeks were filled with caring for the cutest baby on earth, no time for blogging. She has quite a lot of cramps and acid reflux, the poor thing. But thankfully she seems to be doing better, she grows bigger and stronger everyday. I love to see Maan develop, she learns new things every day and meanwhile I get to know my precious baby even better.

Maan | Enigheid

Maan | Enigheid

Maan | Enigheid

De afgelopen weken stonden in het teken van het zorgen voor de leukste baby van de hele wereld en helaas geen tijd om te bloggen. Ze heeft behoorlijk wat last van krampjes en (verborgen) reflux, het arme zieltje. Maar het lijkt nu gelukkig de goede kant op te gaan. Ze wordt zienderogen groter en sterker. Ik vind niks mooier dan zien hoe Maan zich ontwikkelt, ze leert elke dag weer wat nieuws en ik leer elke dag weer meer over haar.

Maan | Enigheid

Maan | Enigheid

7 comments
  1. Wat een schatje! Geniet ervan.

  2. Wat een cutie is jullie Maan! Heerlijk zo’n kleine meiske. Veel plezier met z’n drietjes en heerlijk naar buiten straks, het duurt niet lang tot het lente is. X

  3. Wat een leuke foto’s! Wat een popje, liefs, Margreet

  4. Wat lief! Geniet er samen van.

  5. Liefde <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.