Hart

At the Oh Marie!-launch the attending bloggers got an assignment. We received a piñata with a small thrifted item and were asked to take a picture of it in our home. I got this sweet little heart, placed a pink piece of paper behind it and put it up on my wall. It can’t stay here unfortunately. It will go on a journey, you can follow it’s adventures on the Oh Marie!-blog.

Do you want to welcome this little heart in your home, take a picture of it in your surroundings and place a picture on your blog, twitter, facebook or instagram? Please leave a comment and I’ll pick owner no. 2!

Op de Oh Marie!-launch kregen de aanwezige bloggers een opdracht. We kregen een piñata met een klein cadeautje uit de kringloop en we werden gevraagd een foto van het item te maken in ons eigen huis. Ik kreeg een schattig hartje te pakken, deed er een neonroze papiertje achter en hing het op mijn muur. Jammer genoeg mag hij hier niet blijven. Het hartje gaat op reis en je kunt zijn avonturen volgen op het Oh Marie!-blog.

Wil jij dit hartje in je huis verwelkomen, er een foto van maken in jouw interieur en deze plaatsen op je blog, twitter, facebook of instagram? Laat een berichtje achter en ik kies eigenaar no. 2!

14 reacties

  1. JET

    I LIKE the little heart! En vooral het idee van “the travelling vintage item”, ik kijk er al naar uit om een foto met dit leuke hartje te maken in mijn huis!
    Groetjes van JET

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>