Oh Marie!

Yesterday I was invited by Marlous to join the launch of new online magazine Oh Marie!. Casper and Marlous worked very hard on the magazine, some of the best Dutch bloggers contributed. The first issue turned out absolutely amazing and you can download it here.

The launch took place at restaurant Le:en in Utrecht. The bloggers I met were so much fun, the surroundings were inspiring and the food was delicious. The day was perfect!

Gisteren was ik op uitnodiging van Marlous bij de launch van haar nieuwe online magazine Oh Marie!. Casper en Marlous hebben hard aan het tijdschrift gewerkt, een aantal van de beste Nederlandse bloggers droeg eraan bij. Het eerste nummer is prachtig geworden en is hier te downloaden.

De launch werd gehouden in restaurant Le:en in Utrecht. De bloggers die ik ontmoette waren geweldig leuk, de omgeving inspirerend en het eten heerlijk. Het was een perfecte dag!

9 comments
 1. Jaa het was leuk! Vond het ook echt leuk je / jullie te ontmoeten 🙂 En die lamp, zo gaaf.

 2. Helaas moest ik werken en kon ik niet bij de Oh Marie! launch aanwezig zijn, maar vanmorgen lekker op m’n dooie gemak issue #0 gedownload en gebrowsed 🙂 De locatie ziet er heel toepasselijk uit en aan de deelnemerfoto’s van Marlous te zien, hebben jullie veel lol gehad.

 3. Ik vond het ook enorm leuk om jou te zien Danique! En ooo, Ingrid, jammer dat je er niet bij kon zijn!

 4. Mooie foto,s!!
  Ziet er allemaal weer leuk uit!!

 5. Ondanks mijn meermalige close encounters met die lamp (auw) vind ik ze nog steeds mooi. Deze post ook trouwens. Yeah!

 6. Tja, een magazine met zo’n naam, dat kon alleen maar goed zijn 😉

 7. Dat klinkt leuk en ziet er leuk uit! De gekozen locatie (Le:en) ben ik al een paar keer geweest en is super 🙂

 8. Mooi project en tof dat je daaraan mee hebt gewerkt!

 9. Wat een gezellige boel die launch! Ik vind jouw jas trouwens elke keer zo vet, ik geloof dat ik er een beetje verliefd op ben… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.