Ho ho ho

I waited until Sinterklaas left Holland, to hang some Christmas ornaments on my wall. This poster I made at Pixum also. The text turned out more white than the pink I imagined. But a white Christmas kind of fits, right? And the fun thing is: I ordered two posters, so I could give one away.

Are you interested? For a chance to win the poster, just post a comment below. You can join until next tuesday: I will announce the winner on wednesday, my birthday. I am turning 30, yikes!

Ik wachtte tot Sinterklaas Nederland verliet, om wat kerstdecoraties op mijn muur te hangen. Deze poster maakte ik ook bij Pixum. De tekst werd witter dan het roze dat ik in mijn hoofd had. Maar een witte kerst is niet verkeerd, wel? En het leuke is: ik bestelde twee exemplaren, zodat ik er een weg kon geven.

Vind jij hem leuk? Om kans te maken op de poster plaats je hieronder een bericht. Je kan meedoen tot en met dinsdag: ik maak de winnaar bekend op mijn verjaardag, woensdag. Ik word 30, ieks!

42 reacties

 1. Marcha

  30 worden doet niet zeer! (richting de 40 gaan wel trouwens whahaha)
  En eigenlijk moet ik ho ho ho zeggen op deze giveaway, omdat ik al zoveel won…maar mag ik heel stiekem toch een kansje wagen? Want ik vind de poster wel heul mooi!
  Ach nee, count me out, ik wil geen graaier zijn 😀

 2. Caroline

  Hi Iris,

  Geweldige poster, echt heel leuk! Daar wil ik wel een kansje op wagen. You never know!
  En geloof me, een geweldige leeftijd. Ik ben al ruim 7 jaar aan het nagenieten van mijn 30e….
  Alvast fijne verjaardag.

  Liefs,
  Caroline

 3. Hanneke

  30 jaren om op terug te kijken bij elk kaarsje dat je uitblaast, maar zo veel meer kaarsjes te gaan. Dus…gewoon net doen alsof er niks aan de hand is.
  En wat een mooie poster! Zo weinig te zien en daarom zo veel. Ik doe graag mee om kans te maken op dit prachtexemplaar.

 4. Debora

  Gefeliciteerd! Piepjong ben je nog! Ik vind de poster superleuk, maar weet helemaal niet of ie wel bij ons past. Dus, ik gun hem graag aan iemand anders. Wel gaaf gemaakt, ik ga eens kijken bij Pixum.

 5. Plien

  Deze poster is mooi in al zijn eenvoud, en ook nog eens zwart-wit! Ik duim voor mezelf!
  En maak je geen zorgen over je leeftijd. Ik ben 43! Moeder van een zoontje van 3 en ik voel me net 30. Gefeliciteerd

 6. iefetje

  Jaaah… mooie poster 🙂

  Omdat Sinterklaas het land uit is, speel jij nu voor Sint?
  Op je eigen verjaardag kado’s weggeven, super lief!

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>