DIY/dining room table

This weekend we’ve started the make-over of our dining room table. And what better way to spend a break from the painting than drinking a raspberry smoothie?

Dit weekend zijn we begonnen met de metamorfose van de eettafel. En wat kun je beter doen tijdens een verf-pauze dan een frambozen-smoothie drinken? 

15 reacties

 1. christian

  amazing photos 🙂
  i have followed you 🙂 hope you could follow me back and check out my blog.

  …。…。…。…。…。…。…。 …。…。…。…。…。

  *May I invite you to my giveaway?

  I am giving out a USD$39.95 gift card from Casetagram! You could design your own iPhone

  4/4s/5 or Samsung S2/S3/Note/Note2 smartphone cases! *Free Shipping Worldwide

  /
  christian | my blog : http://www.christianyuen.blogspot.com

 2. daan

  🙂 mmmm dat ziet er goed uit!

  Ik ben ook begonnen aan onze eettafel, twee keer geverfd en nu nog eens een rondje schuren en verven en misschien nog een laklaag erover voor de hardheid?

 3. nina

  Oh, ik ben toch zo benieuwd naar hoe jouw huis er (ooit ;)) als het echt helemaal af is uit gaat zien!
  Wel goed dat jullie niet al te gehaast te werk gaan en de tijd nemen om ook lekker van het proces te genieten met zo’n fijne smoothie (en niet alleen maar van koffie met schuurstof erin zoals ik me altijd herinner van mijn eigen ‘klusperiodes’ ;))

 4. Cindy

  Mooie foto’s! Ik ben benieuwd naar het resultaat. Ik heb ook nog het plan onze tafel te schilderen, maar twijfel over een laklaag, wat heb jij gedaan?

  • Iris

   Wij zijn nog bezig: eerst primer (er zaten wat lagen op die bijna plastic leken), daarna hoogglans lak op waterbasis en omdat we verschillende kleuren gebruiken wil ik er toch nog een vernislaag overheen doen. Maar daar zijn we dus nog niet!

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>