Secret Garden

Laurence King Publishers sent me this gorgeous colouring book Secret Garden, An Inky Treasure Hunt and Colouring Book by Johanna Basford, it will be released in April. I love the hand drawn images of flowers, leaves and butterflies. It is so pretty, the pages are little works of art. I am not sure whether I will ever dare to start colouring…

Laurence King Publishers stuurde me dit prachtige kleurboek Secret Garden, An Inky Treasure Hunt and Colouring Book door Johanna Basford, het wordt gelanceerd in april. Ik vind de met de hand getekende afbeeldingen van bloemen, bladeren en vlinders prachtig. Het is zo mooi, de pagina’s zijn kunstwerkjes op zich. Ik weet niet zeker of ik er ooit in durf te kleuren…

20 reacties

  1. Ruth

    mooi! ik zou er ook niet in durven kleuren, ben altijd (op het absurde af) zuinig op m’n boeken 😉 En wat grappig, laatst het boekje ‘good luck’ gekocht voor mezelf en als cadeautje, en nu kom ik m opeens op allerlei plekken tegen, mooi he!

  2. Pingback: Secret Garden - Producten | Tuinieren.nl

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>