Magnolia

Magnolia, Just breathe neon | Enigheid

Magnolia, Klaas Kuiken vases, Just breathe neon | Enigheid

Magnolia | Enigheid

Magnolia branches remind me of spring and the garden of my grandparents, so I bought a few of them. Such a shame the flowers only last a day or two, but I love the branches anyway. (Do you spy the birth announcement of my nephew? I love it!)

Magnolia, Klaas Kuiken vases, Just breathe neon | Enigheid

Magnolia | Enigheid

Magnolia’s doen me denken aan lente en de tuin van mijn grootouders, dus ik kocht een aantal takken. Jammer dat de bloemen maar een dag of twee mooi zijn, maar ik vind de takken op zich al prachtig. (Zie je het geboortekaartje van mijn neefje ook staan? Ik vind hem erg gaaf!)

Magnolia, Klaas Kuiken vases, Hay mirror, Wispelwey Ikea PS and Alvar Aalto vases | Enigheid

Magnolia, Just breathe neon | Enigheid

Magnolia, Klaas Kuiken vase | Enigheid

12 reacties

 1. Elvera

  ik zag de mooie Magnolia al op IG vandaag… maar wat een prachtige inspirerende foto’s heb je hier geplaatst! Het past allemaal gewoon zo mooi bij elkaar…. Mooi!

 2. Patrice A.

  ach… magnolia
  de kleine boom in onze voortuin
  krijgt dikkere knoppen
  maar is nog zo klein
  dat ik er geen tak af durf te knippen ;^))

  wat ik ook heel mooi vind in je lichte heldere huis en foto’s
  is de neontekst…. just breathe….

  dag!
  x

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>