Juwelen

Een tijd geleden hadden Wendel en ik het over mijn ketting van A Merry Mishap. Ze wilde er ook een en vertelde dat ze een tutorial had gezien om zulke kralen te maken. Ik ben gaan knutselen en was behoorlijk tevreden over het resultaat. Lieve Wendel, gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je de armband mooi vindt.

A while ago Wendel and I were talking about my necklace by A Merry Mishap. She wanted a piece of jewelry like that and told me she saw a tutorial to make beads like this. I started to work on it and was pretty happy with the result. Sweet Wendel, congrats on your birthday, I hope you like your bracelet.

22 comments
 1. Wauw, heel mooi gedaan, Iris!!!

 2. Gaaf! (en subtiel, die ene oorbel 😉

 3. goed gelukt, en mooie kleurtjes! Ziet er uit als een precies werkje…!

 4. Heel mooi. Ik ben helemaal weg van die armband! En zou graag willen weten hoe ik ook aan het knutselen kan slaan.. Misshien een DIY post binnenkort?!

 5. It’s you who made these beads? Wow, I’m impressed, they are really great. I especially like earrings, so beautiful!

 6. Daar ben ik gek op, zulke tutorials. Goed gelukt! Tot morgen!

  1. Ik zeg: YouTube polymere faceted earrings. 😉

 7. Wauw ze zijn prachtig!! He ennee, Iris, check jij eens even heel snel de uitslag van mijn give-away! 😉

 8. Hele mooie armband… gave kleuren ook!

 9. Ik kijk ook uit naar die DIY post!
  🙂
  Ze zien er super uit!!!

 10. Wat mooi! Heel goed gelukt zeg.

 11. Gaaf! Goeie kleuren en zo mooi gemaakt. Wendel zal vast heel blij zijn met zo een mooi cadeautje.

 12. […] was for sale, such a cool concept. And if you look really close you can see the pretty bracelet Iris made me, how sweet! This entry was posted in About The Girl, Packing My Bags and tagged Berlin, […]

 13. Enne, JA! Ik vind m heel mooi! En ook echt een verrassing zo’n mooi cadeautje op je tafel als je thuis komt.

 14. Oh wat gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf!!!!!!!!!!!!

 15. Mooi!! (mijn verjaardag is in mei ;))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.