Candles

My house is filled with candles. I love their orange light on dark days.

On my wall a pretty card by Muswerk, an embroidery of me by Emmel, beautiful gift-wrap paper from Nineteen Seventy Three bought at Werk aan de Winkel, anchor by Lenneke Wispelwey, birds from Urban Outfitters and the large plate by Remember, gift from my sweet friend Anki a few years ago.

Mijn huis staat vol kaarsen. Ik vind hun oranje licht op donkere dagen erg mooi.

Op mijn muur een mooie kaart van Muswerk, een geborduurd portret van mij door Emmel, super cadeaupapier van Nineteen Seventy Three gekocht bij Werk aan de Winkel, anker van Lenneke Wispelwey, vogels van Urban Outfitters en het grote bord van Remember, een paar jaar geleden cadeau gekregen van lieve vriendin Anki.

15 comments
 1. Prachtig, kaarslicht, zo warm en gezellig. Stom, ik vergeet ze vaak gewoon aan te steken. Dank je dat je me helpt herinneren. Ik ga er straks direct wat aansteken en er een gezellige avond van maken!

 2. Kaarsen aan is zo gezellig he! Zeker als het nog zo donker is… Mooie foto die 3e: een superstrak “ritme”!

 3. Ik steek altijd een kaars aan, iedere dag. Soms voor iemand en vaak voor mezelf ๐Ÿ˜‰

 4. I like house corners like this; a wall with some eclectic bits and bobs and then lots of white!

 5. Wauw, wat zijn die vogeltjes mรณรณi!! Erg leuk! Bedankt voor je felicitaties wat betreft onze zwangerschap! Lief. Na het lezen realiseerde ik me ook opeens dat ik helemaal geen tweets meer van jou zie. Vaag, toch even kijken of je nog wel in mijn lijst staat. Je weet het niet hรจ met Twitter, de laatste tijd.. ๐Ÿ™‚

 6. Ik doe hetzelfde ๐Ÿ™‚ Wat licht(jes) in het donker. En wat een geweldig inpakpapier!

 7. I like your Iitala candle holders! We have a lot of candle light too, one of the good things about Winter. ๐Ÿ™‚

 8. Dat cadeaupapier is mooi zeg, super! Leuke muur zo. ๐Ÿ™‚

 9. Leuke en inspirerende blog heb je, via Elvera (Elv’s) kom ik op jouw blog, je hebt er een fan bij! Groetjes Marit (homemarit.blogspot.nl)

 10. Wat mooi allemaal! Ik vind vooral die vogeltjes supertof. Leuk ook dat er achter elk dingetje een verhaal zit ๐Ÿ™‚ Als ik ga verhuizen ga ik ook zo’n leuke muur maken, nu al zin in!

 11. So in love with this wall! It is stunning!

 12. Wat leuk al die gave printjes aan je muur. Ik vind kaarsen ook heerlijk; een beetje warmte en licht in deze koude dagen. ๐Ÿ™‚

 13. Also love to have candles in the house everything looks so cosy!! Super modern your pictures, xox

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.