Wednesday

It’s a calm and easy wednesday today. I love days like this.

(The poster seen above is by Anki, I don’t get tired of it. The white vase in the second picture is by Bart van Didden and the mint-coloured vase is a vintage vase I painted myself. The gift on the third picture is wrapped by Oxo. On saturday the 9th of march, designers Floris Hovers and Lotty Lindeman will be at their store to talk about their work. Seems fun and inspiring!)

Het is een rustige woensdag vandaag. Ik hou ervan.

(De poster hierboven is van Anki, hij blijft prachtig. De witte vaas op de tweede foto is van Bart van Didden en de groene vaas is vintage en schilderde ik zelf. Het cadeau op de derde foto is van Oxo. Op zaterdag 9 maart zijn designers Floris Hovers en Lotty Lindeman in de winkel om over hun werk te praten. Lijkt me leuk en inspirerend!)

13 comments
 1. Wat een heerlijkheid allemaal x

 2. It looks like a gorgeous relaxing Wednesday at your side!

 3. Mooi mooi!! En yeah de poster heb ik ook 🙂

 4. Heerlijk dit soort woensdagen 🙂 Wat een mooie foto’s weer… prachtig met die zachte tinten… en die poster is geweldig! Fijne donderdag…

 5. Mooie fotootjes van mooie dingen!

  X

 6. Mooi deze beelden…de blauwe vaas is prachtig! En die tekst… xx Ingrid

 7. mmmmm. rustige, lekkere dagen!
  nu straks weekend hier, fijn is dat!
  liefs.

 8. Mooie foto’s met hele fijne kleuren. Wat een goed idee om een mooie quote of kaart als kadoverpakking te gebruiken! En ik heb eindelijk bedacht wat ik met mijn vreselijk grote kringloop-vazen-verzameling ga doen: Verven! Welke verf gebruik jij ervoor?

  1. Dankjewel voor de tips!

   1. Graag gedaan, succes! 🙂

 9. Wonderful colors, such peaceful atmosphere.

 10. Mooie afbeeldingen en wat een leuke blog is dit 🙂 !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.