My cats beat your cat

I bought this awesome silk-screen print My cat beats your cat by La Nonette at Urlaub. I loved visiting the shop, but when a trip to Utrecht isn’t an option I’ve got great news: the Urlaub-webshop opened today!

Anchor: Lenneke Wispelwey, pendant with diamonds: Celinda.Ceramics, curse-card: RK Design, black birds: Urban Outfitters, geometric bord: Lagerhaus, large plate: Remember, green vase: Klaas Kuiken.

Ik kocht deze fantastische zeefdruk My cat beats your cat van La Nonette bij Urlaub. Ik vond het geweldig om de winkel te bezoeken, maar als een trip naar Utrecht geen optie is heb ik super nieuws: de Urlaub-webshop is open sinds vandaag!

Anker: Lenneke Wispelwey, hanger met diamanten: Celinda.Ceramics, curse-kaart: RK Design, zwarte vogels: Urban Outfitters, geometrische vogel: Lagerhaus, groot bord: Remember, groene vaas: Klaas Kuiken.

11 comments
 1. Mijn kat is toch de liefste uhum 😉

 2. Wat een fijne tips! En plaatjes natuurlijk 🙂

 3. Fijne print! Ha, ik schreef toevallig ook vandaag over een zeefdruk…

 4. Dank je voor de tip! Ik wil mijn verjaardagslijstje daar leggen

 5. nice print for our home…
  enjoy your weekend

 6. Hahaha! Katten zijn een bron van inspiratie blijkt wel weer.
  Hij is goed!!!

 7. Haha 🙂 Leuk! Ik ga alvast voorproeven, want in de zomer is het eindelijk weer Utrecht-tijd, inclusief witbier & Parade 🙂

 8. I love this print, it made me laugh so much!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.