Collégien

021213 collegien 2

I was lucky enough to have a pair of slippers sent to me by the people of Collégien, I love them! I think they are cool and very comfy, with their rubber soles. I can be quite clumsy, so this makes a trip downstairs a bit more safe. And my warm toes are a plus too.

Would you like to win a pair for you or your kid? Check the Collégien-website, choose your favourite, take a picture that shows us why you deserve or need a pair and share that pic on your blog, Instagram, Facebook and/or Twitter. Post a link to your blogpost down here, or tag your Instagram- or Twitterpicture with @collegien_nl and @enigheid and use hashtag #enigheidcollegien. On Facebook you can link to CollégienNL and Iris Vank. The give away is open to international readers. You can join until the 17th, we will announce the winner on the 18th of December. One hint: we love creativity and humour!

021213 collegien 1

Wat een geluk, ik kreeg een paar Collégien-sloffen opgestuurd en ik vind ze geweldig! Ik vind ze gaaf en ze zitten fijn, vooral door de rubberen zool. Soms ben ik best een beetje onhandig en hiermee ren ik net weer wat veiliger de trap af. En mijn tenen blijven warm, ook een plus.

Wil jij een paar winnen, voor jou of je kind? Check de Collégien-website, kies je favoriet, maak een foto waaruit blijkt dat jij een paar verdient of nodig hebt en deel de foto op je blog, Instagram, Facebook en/of Twitter. Plaats een link naar je blogpost in de comments, of tag je Instagram- of Twitterfoto met @collegien_nl en @enigheid en gebruik hashtag #enigheidcollegien. Op Facebook link je naar CollégienNL en Iris Vank. De give away is open voor internationale lezers. Je kan meedoen tot en met de 17de, we maken de winnaar bekend op 18 december. Een tip: wij zijn gek op creativiteit en humor!

021213 collegien 3

19 comments
 1. Wat een leuke winactie! Die slofjes lijken me heerlijk 🙂 Ik zal eens kijken of ik wat leuks kan verzinnen en die foto opsturen.

 2. I got some they are amazing!!

 3. Wat een leuke sloffen! Ik zoek die met jou print op de site van Collegien, maar kan ze niet vinden.. Dit is namelijk een leuk kerstcadeautje!

  1. Ik heb even navraag gedaan, kom erop terug!

  2. Hallo Saskia,
   Deze designsloffen van Iris (ze zijn ook nog glow-in-the-dark!) komen vandaag online op http://www.collegien-shop.com. Hoe toevallig! Als je je opgeeft voor de nieuwsbrief op de Collegien-site of ons volgt op Facebook, dan hoor je dit soort nieuws voortaan het eerst 🙂
   Hartelijke groet,
   Natasja, agent voor Collégien in NL

 4. Die zijn mooi zeg! Bedankt voor de tip!

 5. Het is toch niet te doen om de leukste te kiezen! Zoveel moois…
  Ik ga eens even bedenken óf en op welke manier ik mee ga doen….

  X

 6. Mijn maat (mt 38) is trouwens wel bij heel veel sloffen uitverkocht…
  Kies ik dan een paar waar mijn maat nog wél van is?

  1. Ik heb maat 37 en daar waren ook al een paar favorieten weg. 🙁 Het zou kunnen zijn dat er nog nieuwe modellen komen, zal ik later nog even laten weten. (En je wint een code, dus je kunt uiteindelijk gewoon zelf kiezen)

  2. Hallo Barbara, de machines van Collégien staan niet stil; op dit moment wordt er hard geproduceerd. Check dus af en toe opnieuw. Zo komt het dessin van de foto’s vandaag online. Overigens vallen de sloffen 1 maat kleiner. Dus draag je normaal 38 dan heb je 38/39 nodig, maar draag je normaal maat 39 (of een grote 38, tegen 39 aan) dan kies je voor 40/41.
   Succes!
   Natasja
   Agent voor Collégien in NL

 7. cool! ik heb meegedaan, poehee!

 8. Zojuist een foto op Instagram (nfijen) geplaatst…zoals je ziet kan ik wel een paar hippe sloffen gebruiken! De pink dots zouden leuk matchen met die van mijn kleine Lou!

 9. Ik moet maar eens op gaan schieten met iets te bedenken… Ik vind ze echt tof!

 10. Ik heb een collage op Facebook geplaatst. 🙂 En ga het ook even tweeten! 🙂
  https://www.facebook.com/profile.php?id=732366358

 11. […] baby) om goede foto’s te maken. 4. Ik deed via Instagram mee aan de giveaway van Iris van Enigheid. Waarom ik een paar sloffen van Collégien kan gebruiken: omdat mijn meisje me nog wel eens wakker […]

 12. Op de valreep.. Een blogpost voor deze toffe give-away!

  http://www.deniesdenies.nl/2013/12/collegien.html

 13. […] sloffen. Maar mama heeft een nog leukere oplossing: Collégien slofjes. En nu heeft Iris van het leuke blog Enigheid een onwijs leuke Collégien give-away waar wij graag een […]

 14. […] deed via Instagram mee aan de giveaway van Iris van Enigheid. Waarom ik een paar sloffen van Collégien kan gebruiken: omdat mijn meisje me nog wel eens wakker […]

 15. […] papa’s sloffen. Maar mama heeft een nog leukere oplossing: Collégien slofjes. En nu heeft Iris van het leuke blog Enigheid een onwijs leuke Collégien give-away waar wij graag een kansje […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.