Christmas I

181213 Christmas 1

Again, no Christmas tree in our house this year. But of course I’ve decorated the wall with some Christmas ornaments. The ‘ho ho ho’-poster, I made last year, you can find the Bla-poster here and the candle holders here. The rest of the items are thrift finds.

I want to thank you for al the great pictures you sent in for the Collégien give away. I am proud to present the winner: it is Daphne, with her very creative and funny picture. She is renovating her house too and I know how cold concrete floors can be. 😉 Congratulations!

181213 Christmas 2

181213 Christmas 4

181213 Christmas 3

Weer geen kerstboom in ons huis dit jaar. Maar natuurlijk versierde ik mijn muur wel met kerstspul. De ‘ho ho ho’-poster maakte ik vorig jaar, de Bla-poster vind je hier en de kandelaars hier. De rest van de spullen zijn kringloopvondsten.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de leuke foto’s die jullie hebben ingezonden voor de Collégien give away. Ik mag vandaag (met trots!) de winnaar bekendmaken: het is Daphne, met haar ontzettend creatieve en grappige foto. Ze zit middenin een grote verbouwing en ik weet hoe koud betonnen vloeren kunnen zijn. 😉 Gefeliciteerd!

181213 Christmas 5

15 comments
 1. Mooie subtiele kerstversiering…

 2. Oh die kerstster is mooi!

 3. I’m in the mood for a bue Christmas…enjoy yours kay

 4. Met heel weinig toch een echt kerstsfeertje, love it!

 5. Ik hou van je muur! 🙂

 6. Mooi zo, die muur is echt ideaal om mee te variëren!
  En de foto van Daphne is inderdaad heel leuk 🙂
  Xx

 7. goed laternatief voor een kerstboom hoor. Leuk die ho ho ho poster 🙂

 8. oeh ik zie daar een droomdressoir!

 9. wat een gezellige kerst-hoekje bij jullie!

 10. Met heel weinig toch een echt kerstsfeertje, super!

 11. Wat een geweldige hohoho poster!

 12. Gave niet-standaard kerstversiering! Dit kan iemand zoals ik, die niet veel op heeft met kerstversiering, ook erg waarderen ;).
  Hee, zag ik je gisteren in de stad lopen, met een okergele jas aan? Meende je te zien van op de fiets, maar ik weet het niet zeker…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.