Mister Design

Shapes Mirror Hay, Mister Design | Enigheid

Shapes Mirror Hay, Mister Design | Enigheid

Sponsored posts can be a difficult thing. I only say yes to offers that fit my aesthetics and that I would buy for myself. Some propositions are tempting but are just not right for me and my blog. When Mister Design approached me I didn’t have to think twice. They have everything a design addict like me wants Γ‘nd they are based in my hometown ‘s-Hertogenbosch (with a gorgeous store). I could choose whatever I liked in return for a review.

I choose a Shapes Round Mirror by Hay. You know how I love Hay and lately I have a thing for mirrors. It was a match made in heaven. I like it in the small alcove for the time being, but I am also thinking about a permanent place. Maybe in the kitchen?

Shapes Mirror Hay, Mister Design | Enigheid

Shapes Mirror Hay, Mister Design | Enigheid

Vintage lamp | Enigheid

Gesponsorde posts kunnen best lastig zijn. Ik ga alleen op aanbiedingen in die bij mijn concept en visie passen en houd aan dat ik de producten ook voor mezelf zou willen kopen. Soms is een aanbod heel verleidelijk maar past het gewoon niet voldoende bij mij en mijn blog. Toen Mister Design me benaderde hoefde ik echter geen twee keer na te denken. Zij zijn hofleverancier voor design addicts als ik Γ©n hebben een prachtige winkel (binnenkort winkels!) in mijn hometown ‘s-Hertogenbosch. Ik mocht kiezen wat ik wilde in ruil voor een review.

Ik koos een Shapes Round Mirror van Hay. Jullie weten dat ik enorm houd van Hay en ik heb de laatste tijd iets met spiegels en spiegelend materiaal. Het was een match made in heaven. Vooralsnog staat hij prachtig in de nis, maar ik heb al wat plekken in mijn hoofd waar ik heb op wil hangen. In de keuken misschien?

Shapes Mirror Hay, Mister Design | Enigheid

Shapes Mirror Hay, Mister Design | Enigheid

9 comments
 1. Heel herkenbaar je verhaal… ook ik probeer het op deze manier te benaderen en dat lijkt voor mij het prettigst! Maar hij is prachtig Iris… De spiegel van Hay lijkt gewoon gemaakt voor jullie huis! Geniet er van… ben benieuwd wat “de” plek zal worden!

 2. Mooi! Alle foto’s, maar vooral die met de kat in de spiegel. πŸ™‚

 3. Ik vind die foto met jouw beneden die kekke broek juist geweldig. πŸ˜‰
  De spiegel is echt prachtig en ik ben het helemaal eens met Elvera, hij past perfect bij jou.

 4. Wat een prachtige spiegel! Inderdaad helemaal Enigheid. πŸ™‚

 5. It fits right in! Hij lijkt gemaakt voor jullie thuis! En wat gaaf, een shop met zo’n mooie (enorme!) collectie in mijn geboortestad πŸ˜‰

 6. I’m crazy about Hay mirrors, they are so beautifully designed with amazing color palette. Good choice πŸ™‚

 7. Super mooi! En wat heb je een gave broek!

 8. Die kat! Hahahaha! Mooi Vank!

 9. Prachtig! Wat mooi dat je over gesponsorde posts op deze manier toelicht. Ik vind dat adverteerders op social media dienen altijd transparant, open en eerlijk te zijn. Het wordt door de lezers gewaardeerd! En bij jou is duidelijk dat je alleen promoot war je mooi vindt. Liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.