Last year’s souvenirs

Pastel living room, Maan and dad via Whitewall | Enigheid

Maan and dad, via Whitewall | Enigheid

Hay pivot, Hay rainbow tray | Enigheid

This week we’ve finally booked our summer holiday. I can’t wait to be in Scandinavia in a few weeks again. In the mean time, I enjoy a few of my souvenirs from last year. I bought the rainbow tray in a Hay store in Denmark (where else?) and the pink Menu wire basket on sale. My most precious souvenirs are the pictures though. My loves together on a Danish beach with a pink sky, my heart bursts every time I look at them.

What are your favorite souvenirs? And does any one of you have, by any chance, shopping/loppis tips for the area between Goteborg and Jönköping?

Pastel living room, Maan and dad via Whitewall | Enigheid

Pastel living room, Just Breathe neon, Menu wire bin | Enigheid

Deze week hebben we eindelijk onze zomervakantie geboekt. Ik kan echt niet wachten om over een paar weken weer in Scandinavië te zijn. Tot die tijd geniet ik van mijn souvenirs van vorig jaar. Het regenboog schaaltje kocht ik in een Deense Hay winkel (waar anders?) en de lichtroze Menu mand vond ik dik in de uitverkoop. Mijn dierbaarste souvenirs zijn echter de foto’s. Mijn liefdes op een Deens strand met roze lucht: mijn hart barst elke keer dat ik ernaar kijk.

Wat zijn jullie favoriete souvenirs? En heeft iemand van jullie misschien shopping/loppis tips voor het gebied tussen Gothenburg en Jönköping?

Hay pivot, Hay rainbow tray| Enigheid

Pastel living room, Maan and dad via Whitewall | Enigheid

Pastel living room, pictures via Whitewall | Enigheid

9 comments
 1. Ziet er weer mooi uit, en ik vind die fotolijst nog steeds zo gaaf!

  1. Dank Jennifer! Goeie kringloopvondst hè?

 2. Mooi!!!

 3. I can see you’ve got the very best of Denmark. Menu, Hay & those beautiful memories in that amazing flea find. Next time let me know when u come back, would looove to meet irl????

 4. Wat gaaf die fotolijst!

 5. Inderdaad een heel gaaf fotolijst! Zelf heb ik een grote open kast waar ik mooie souvenirs in bewaar! Een echte ‘eyecatcher’ voor mensen die op bezoek komen. Heb je gelijk iets om over te praten!

 6. Wat een mooie, maar simpele manier om je huis te decoreren.. vind het foto lijstje echt te gek. Waar vind je toch elke keer weer dit soort unieke interieur spulletjes?
  https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/balterio/tradition-quattro/

 7. Gaan jullie ook weer naar Denemarken? Wij wel! Zo’n leuk land 🙂 Alvast heel veel plezier!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.