Enig rek

Een paar weken geleden vond ik een paar kerstballen in een uitverkoop-bak. Ik vond de kleur niet mooi, dus ik spoot ze in mijn lievelingskleuren. Vorig jaar had ik voor het eerst geen kerstboom, maar hing ik mijn ballen in een rek. Ik vond zelfs een platte kerststal die er perfect bij past. Handig. En daarom haalde ik het rek dit jaar weer tevoorschijn: tadaaa!

A few weeks ago I found some diamond shaped christmas ornaments on sale. I didn’t like their colour, so I spray painted them in my favorite colours. Last year I didn’t have a Christmas tree for the first time, but I hung the ornaments on a rack. I even found a flat nativity scene that fits in perfectly. Neat. And that’s why I brought out the rack again: here it is!
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.