Thursday

I am still enjoying my Christmas ornaments. I’ve always been told you are allowed to keep them up until the 6th of January (the day of the three kings). And I won’t mess with our family traditions. πŸ˜‰

The candleholders I found at a thrift store recently and the deer on the last picture is by Planet Fur.

Ik geniet nog steeds van mijn kerstversiering. Mij is altijd verteld dat de versiering tot 6 januari (Driekoningen) mag blijven hangen. En ik houd stug vast aan de kersttradities van mijn familie. πŸ˜‰

De kandelaars vond ik pas geleden in de kringloop en het hertje op de onderste foto is van Planet Fur.

17 comments
 1. Gewoon lekker van blijven genieten πŸ™‚ Leuk dat hertje! Bij mij woont sinds kort Hermione neushoorn.
  Fijne avond!

 2. Precies! Kerstversiering “mag” tot Drie Koningen! Zelf heb ik vandaag alles opgeruimd (opruimerige bui) voor een fris begin van het jaar. Wat een prachtige kleur kaarsen trouwens!

 3. Van mij mag het nog langer hoor πŸ˜‰ GAAF!

 4. Normaal ben ik ook zo, maar dit jaar moest en zou het er ineens uit gaan. Ik vind die gekleurde kaarsen in de kaarsenstandaard trouwens geweldig!

 5. Bij mij is het ook al weg. Alleen het boompje staat nog in mijn tuin. Vind ik zΓ³ lastig, een levend boompje weggooien!

 6. So in love with your candles! Beautiful colour!

 7. Leuk die rommelmarkt vondsten. Altijd goed,
  geniet van 2013!
  Liefs Martine x 0

 8. I agree!! Until the 6th!! Well, to be honest at my parents place is until the 7th or the 8th because the 6th we celebrate {again!!} with food and candies πŸ˜‰

 9. Ha, ik heb het ook nog niet opgeruimd. En jouw Kerstversiering mag zeker gezien worden…

 10. The record cover on the last picture is great! Love it πŸ™‚

 11. Wat een leuke versieringen! Ik heb normaal helemaal niets met kerstversiering, ik vind het altijd zo overdreven en onnodig. Maar zoals jij het hebt gedaan vind ik echt superleuk! Dat ga ik onthouden voor de volgende Kerst!

 12. Love james.

  I went to Piet today..nice cafe the got there..and I was thinking about you
  have a good weekend

 13. zou je best nog langer kunnen houden in je huis… tijdloos en stijlvol!

 14. Haha, I know the tradition and I like it. In my living room we still have our christmas tree ;D ha! But this week the tree will say goodbye and we will wave goodbye! In Poland (where I was born) some even kept the tree until the end of january. πŸ™‚ The people just love the mood of christmas and want to keep it as long they can. But to be honest, for me it’s enough of Christmas πŸ˜€ and I am happy about looking forward to the next adventures in January, February and March.

  wish you a wonderful start!

 15. Haha… wij houden ons daar ook aan πŸ˜‰

 16. super mooi gedaan! Ik ‘m gepind. πŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.