Tuesday

101213 tuesday 4

A few random pictures from the past week. Have you seen the Collégien give-away I’m hosting? You can join until the 17th of December. The design of the slippers I choose is by Domestic and Ionna Vautrin, you can find them online now. They glow in the dark (you do have to shine a bright lamp on them, my iphone lamp worked. Pretty cool).

101213 tuesday 2

101213 tuesday 3

Een paar foto’s van de afgelopen week. Heb je mijn Collégien give-away gezien? Je kan meedoen tot en met 17 december. Het design van de sloffen die ik koos is van Domestic en Ionna Vautrin, ze staan nu online. Ze geven licht in het donker (als je er een felle lamp op schijnt, de lamp van mijn iphone lamp werkte. Pretty cool).

101213 tuesday 1

6 comments
  1. what are you plans for Christmas

  2. Die lucht is prachtig! En je sloffen geven licht, hoe leuk is dat 🙂

  3. Die robot is geweldig!! En glow in the dark sokken, altijd handig 😉
    xx

  4. ik ben fan van die robot!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.