Thursday

I am still enjoying my Christmas ornaments. I’ve always been told you are allowed to keep them up until the 6th of January (the day of the three kings). And I won’t mess with our family traditions. 😉

The candleholders I found at a thrift store recently and the deer on the last picture is by Planet Fur.

Ik geniet nog steeds van mijn kerstversiering. Mij is altijd verteld dat de versiering tot 6 januari (Driekoningen) mag blijven hangen. En ik houd stug vast aan de kersttradities van mijn familie. 😉

De kandelaars vond ik pas geleden in de kringloop en het hertje op de onderste foto is van Planet Fur.

17 reacties

 1. Judith

  Precies! Kerstversiering “mag” tot Drie Koningen! Zelf heb ik vandaag alles opgeruimd (opruimerige bui) voor een fris begin van het jaar. Wat een prachtige kleur kaarsen trouwens!

 2. Ilaria

  I agree!! Until the 6th!! Well, to be honest at my parents place is until the 7th or the 8th because the 6th we celebrate {again!!} with food and candies 😉

 3. Iris

  Wat een leuke versieringen! Ik heb normaal helemaal niets met kerstversiering, ik vind het altijd zo overdreven en onnodig. Maar zoals jij het hebt gedaan vind ik echt superleuk! Dat ga ik onthouden voor de volgende Kerst!

 4. magdalena

  Haha, I know the tradition and I like it. In my living room we still have our christmas tree ;D ha! But this week the tree will say goodbye and we will wave goodbye! In Poland (where I was born) some even kept the tree until the end of january. 🙂 The people just love the mood of christmas and want to keep it as long they can. But to be honest, for me it’s enough of Christmas 😀 and I am happy about looking forward to the next adventures in January, February and March.

  wish you a wonderful start!

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>